Gå til hoved-indhold
Køb billet online til Boat Show 2017 i Fredericia og deltag i konkurrencen om denne Quicksilver 455 Cabin fra Jørgensen & Dahl A/S, komplet med bådtrailer fra Brenderup. Foto: Boat ShowKort Nyt
Køb billet online til Boat Show 2017 i Fredericia og deltag i konkurrencen om denne Quicksilver 455 Cabin fra Jørgensen & Dahl A/S, komplet med bådtrailer fra Brenderup. Foto: Boat Show

Vind båd til 125.000 kr. på Boat Show

En heldig gæst på Fredericia Boat Show bliver sejlklar med en spritny Quicksilver 455 Cabin, motor og trailer fra Jørgensen & Dahl A/S. Køb billet online fra 1. september.

Af Sara Sulkjær |

Når det til foråret går løs med Fredericia Boat Show 2017, bliver der masser af maritime nyheder og oplevelser for de mange tusinde besøgende, som på det tidspunkt sikkert tørster efter at komme på vandet. Allerede nu har flere end 150 udstillere meldt deres ankomst, og standsalget fortsætter i flot tempo her efter sommerferien.

Køb online og vind Quicksilver 

For én af de besøgende bliver bådudstillingen i Fredericia dog en ekstra stor oplevelse, for MESSE C sætter i samarbejde med Jørgensen & Dahl A/S en af de største præmier på højkant i Boat Show’s historie: En spritny Quicksilver 455 Cabin komplet med 40 hestes Mercury motor og bådtrailer fra Brenderup. 

Gevinsten til en værdi af 125.000 kroner udtrækkes blandt alle, som køber deres billet online før Boat Show åbner. En billet, som kan købes på boatshow.dk fra 1. september. 

- Vinderen får en ”pakkeløsning”, så han eller hun kan stikke på vandet fra dag ét. Det er en af Danmarks mest anvendelige både, som kan bruges til fiskeri, tursejlads, vandsport med videre. Der er også mulighed for overnatning for et par personer, konstaterer Mads Dahl Jeppesen fra bådimportøren Jørgensen & Dahl A/S.

Ideel begynderbåd 

Han betegner Quicksilver 455 Cabin som en ideel begynderbåd, hvilket også er en del af motivationen bag at indgå som præmiesponsor.

- Før finanskrisen var bådbranchen godt i gang med at brede glæden ved sejlads ud til en bredere skare end tidligere. Den fødekæde skal vi have genetableret, og der kan konkurrencen med en attraktiv pakkeløsning være med til at anskueliggøre, at man altså kan komme flot på vandet til en fornuftig pris, lyder det fra Mads Dahl Jeppesen. 

Fredericia Boat Show finder sted 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på www.boatshow.dk.
content-loader
content-loader
content-loader