Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Danskerne røg ud i dagens første sejlads. Foto: World Sailing

Warrer og CP disket af østrigere i OL-cirkus

Christian Peter Lübeck (CP) føler sig kuppet af østrigsk 49er, der lagde en overraskende protest mod ham og Warrer i lørdagens første sejlads. - Det var usportsligt gjort, siger CP.

Af Troels Lykke |

Ved midnatstid dansk tid blev den danske 49er disket af et østrigsk hold. Det var i første sejlads, hvor danskerne ellers havde en 10. plads.

Det betyder at holdet ryger fra en bronzeplads til en delt 8. plads, da deres 15. plads i lørdagens anden sejlads nu skal tælle med.

- Det her er et OL-cirkus, østrigeren mener ikke at vi giver dem hurtig nok tid til at kunne vige fra en anden båd, vi går begge på bagbord halse da det sker på andet opkryds i første sejlads (lørdag). Situationen er noget han finder på, det her er ikke noget man normalt diskes for, forklarer CP til minbaad.dk.

Danskerne troede slet ikke der var protest mod dem i dag, men østrigerne havde et vidne.

- Vi hørte ikke noget protest-råb derude og de satte protesten op så sent, at vi kun havde en halv time at forberede os i, siger CP.

- Juryen var længe om at komme med en afgørelse, det tog en halv time, normalt tager det kun fem minutter, forklarer CP på billedet.

Resultater

content-loader
content-loader
content-loader