Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Sådan så det ud til ORC-VM i Skovshoved. Foto: Mogens Hansen

Årets sidste dyst for store kølbåde i Rungsted

Pantaenius Autumn Regatta afholdes traditionen tro i Rungsted, som den sidste kapsejlads for større DH og ORCi kølbåde. Start går 8. oktober.

Af Troels Lykke |

Seriøs kapsejlads samt hygge i centrum. Sådan betegner KDY deres sejlads Pantaenius Autumm Regatta.

- Der er snart mindre end en måned til at mange begynder at tage kølbåden på land, men inden er der mulighed for, at båd og besætning får sejlet den sidste kapsejlads sammen, som afslutning på sæson 2016, fortæller KDYs direktør Dan Ibsen til bådpressen.

DH og ORCi

Der sejles såvel efter DH som ORCi på op-ned-baner lørdag den 8. oktober og søndag den 9. oktober. DH bådene skal have et CPH på mindre end 630.

Mange danske ORCi både var med i årets VM på Øresund i juli, og de får nu mulighed for at stille op toptrimmet og konkurrere mod adskillige af sommerens konkurrenter.

Ved VM vandt X-37 HANSEN og Swan 45 TAROK begge sølvmedaljer, så målet for andre både kunne jo være at slå dem ved årets sidste kapsejlads.

Hyggen også i centrum

- Pantaenius Autumn regatta byder naturligvis både på spændende og tætte sejladser, ligesom der bliver moleøl samt fællesspisning lørdag aften på 1. salen i KDY’s klubhus, fortæller Dan Ibsen.

Søndag efter sejladserne vil moleøllen være fulgt af grill pølser og præmieuddeling.

Den endelige vinder (bådens skipper) vil traditionen tro blive præmieret med sin vægt i drikkevarer. Vinderne af de enkelte løb dyster indbyrdes om denne ære, efter de sædvanlige specielle regler.

For info og tilmelding se mere her

content-loader
content-loader
content-loader