Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
DA 10 Cruiser

Bavaria DA10 vises frem på Boot

Lørdag 23. januar åbnes portene til Europas største indendørs bådudstilling, Boot, i Düsseldorf. Den danske Bavaria-importør er også med og viser ny DA10 og Bavaria 34 cruiser frem.

Af Troels Lykke |

På Boot-udstillingen kan man se næsten alt, hvad der har med maritim sport at gøre. Fra et lille paddelboard til en superyacht på mere end 100 fod, samt en uoverskuelig mængde maritim beklædning og tilbehør.

Niels Nielsen fra Dansk Marine Center i Risskov ved Aarhus, er også på udstillingen fra 23. januar og er klar til at møde danske kunder på Bavarias udstillingsområde, der er fylder som fire parcelhusgrunde.

- Som den største tyske producent af fritidsbåde, har Bavaria en fremtrædende plads. Bavaria har i år en stand på over 3500 m2, hvor man viser 19 sejl- og motorbåde. Af årets nyheder skal specielt fremhæves den nye Bavaria 34 Cruiser og det nye motorbåds koncept DA10. Bavaria 34 Cruiser er en variant af den kendte 33’er hvor man har ændret interiøret så den nye båd har 3 kabiner og fået dobbelt ratstyring. DA10 er et nyt motorbådskoncept, hvor Bavaria fokuserer på rummeliglighed og komfort frem for fart og ydelse. 

Bavarias DA 10 kan ses i Düsseldorf fra 23. til 31. januar.

content-loader
content-loader
content-loader