Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her ses Anne-Marie Rindom forleden i Aarhus Lystbådehavn, hvor der ikke skydes med skarpt. Foto: Troels Lykke

Rindom søger i skjul efter skyderi på OL-havn

- Først tror Anne-Marie Rindom og hendes træner det er fyrværkeri. Men arbejderne på havnen flygter ind i skurerne og de lokale sejlere spæner væk fra deres både, forklarer Nacra 17-sejler Viborg.

Af Troels Lykke |

Det er ikke kun vandet, der kan slå folk ihjel, det kan vildtfarne kugler også i Rio. Nacra 17-sejler Anette Viborg forklarer fra Rio:

- I dag kommer jeg ind fra træningsrace og får at vide min veninde Anne-Marie har måtte søge skjul for voldsomme skyderier, der skete nær havnen i Niteroi, Rio. Episoden skete lige efter Allan (Nørregaard) og jeg tog på vandet.

Først tror Laser Radial-sejler Anne-Marie (Rindom) og hendes træner det er fyrværkeri. Men arbejderne på havnen flygter ind i skurerne og de lokale sejlere spæner væk fra deres både og ind under halvtagene.

Snart vinker de kraftigt af de danske sejlere, at de skal søge ly for vildfarne kugler.

Anne-Marie ser frygt

A-M siger hun kan se frygten i deres øjne, mens larmen fra maskinpistolerne (eller hvad det nu var, mange skud lød) runger mellem murerne, og alle er yderst utrygge ved situationen.

Men de lokale mener ikke 'favela' aka ghetto banderne kommer fra vejen ned på havnen.

Her snakker vi 50-100 m! Det så vanvittigt. En ting er ikke at gå ud om natten. Det normal smarthed ikke at gøre i Rio. Men her snakker vi skudkamp ved højlys dag.. Super sted at træne, siger det bare, fortæller Anette Viborg på facebook. 

Her ses stranden ved Niteroi ved Rio.

content-loader
content-loader
content-loader