Gå til hoved-indhold
Kortplotterne kan købes fra henholdsvis 4.995 og 6.495 kroner.Udstyr
Kortplotterne kan købes fra henholdsvis 4.995 og 6.495 kroner.

Nye Simrad-kortplottere hjælper med planlægning

GO Seriens udvidede ekkolodsudgave til motorbåde og kystfiskeri. Kortplottere med navigationskort, som kombinerer data og søkort i displayet.

Af Sara Sulkjær |

Nye Simrad-kortplottere med ekkolodskombinationer og multi-touch display, som kendes fra smartphones og tablets. Plotterne har samtidig intern 10 Hz GPS-modtager, autopilot integration/kontrol og indbygget WIFI.

- Med design og udvidede funktioner, sætter GO5 XSE og GO7 XSE nye standarder for let betjent kortplottere til motorbåde og kyst- og trollingfiskeri, udtaler Leif Ottosson, øverste chef for Navico, i en pressemeddelelse. 

Waypoints vælges eller oprettes med tryk på skærmen, zoom ind/ud med to fingre eller tryk og træk for at flytte kortet. Logiske menuer giver adgang til alle funktioner. 

Nem planlægning

Specielt for GO5 XSE og GO7 XSE er Navigationskortet, som kombinerer relevant navigationsdata og søkort i et overskueligt display. Den nye TripIntel-technologi følger og viser informationer til planlægning af en tur på vandet.

TripIntel viser brændstof-strækning overlagt kortet, aktuel og fremtidig tidevandsniveauer samt historik af tidligere ture, inkl. den anvendte rute, og hvordan båden præsterede. 

Simrad GO5 XSE og GO7 XSE kan forbindes til andre NMEA 2000-kompatible enheder ombord, herunder påhængs- og indenbordsmotorer.

Kortplotteren understøtter det bredeste udvalg af søkort: C-MAP® MAX-N, Navionics®, Insight®, Insight Genesis® and NV Digital®.

Hjælp til ankring

Fiskere vil få udbytte af den indbyggede sonar/ekkolod til at lokalisere fisk og se den aktuelle dybde ved at tilslutte en passende transducer. Dybdehistorikken kan rulles tilbage, og man kan afsætte waypoints på steder, man allerede har passeret. 

StructureScan HD Imaging giver et næsten fotografisk billede af bunden ud til siderne og under båden med DownScan Imaging™. CHIRP-teknologien sikrer identifikation af mål på større dybder og et rent display med mindre støj og udvidet målseparation. 

ForwardScan™ sonar teknologi er bygget ind i GO5 XSE og GO7 XSE (transducer sælges separat) og giver en todimensionel præsentation af forholdene foran båden – et værktøj til at undgå grundstødning og finde frem til et godt sted at kaste anker. 

Indbygget radio

Simrad SonicHub2 Marine Audio System giver kontrol af ‘underholdning til søs’. Man kan streame musik fra tablets, smartphones og andre mobile enheder med Bluetooth, afspille MP3-filer fra USB flash drive eller lytte til den indbyggede AM/FM radio.

Yderligere fleksibilitet opnås med GoFree™ Controller App’en, som giver mulighed for trådløst at forbinde GO5 XSE og GO7 XSE til Android og IOS enheder, hvor displayet afspejles på smartphones og giver fuld kontrol via iPad.

Prisen starter ved henholdsvis 4.995 kr. for GO5 XSE og 6.495 kr. for GO7XSE med mulighed for tilkøb af transducer.

Simrad GO5 XSE ventes klar til levering i marts 2016 fra autoriserede forhandlere, GO7 XSE ventes klar i februar.

Læs mere her.
content-loader
content-loader
content-loader