Gå til hoved-indhold
Dansk Marine Center A/S er autoriseret salgs- og servicecenter for Volvo Penta og Mercury motorer. Lige nu er der åbent hus. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Dansk Marine Center A/S er autoriseret salgs- og servicecenter for Volvo Penta og Mercury motorer. Lige nu er der åbent hus. Foto: Troels Lykke

Bådforhandler i Risskov søger diesel-mekaniker

Dansk Marine Center A/S mangler bådmekaniker til alsidige opgaver, dog med hovedvægten lagt på marine dieselmotorer.

 

Af Troels Lykke |

Dansk Marine Centers nye mekaniker vil indgå i firmaets team af montører og mekanikere, der klargør og servicerer lystbåde, hovedsagelig, på vort værksted i det nordlige Århus, dog vil noget af arbejdet udføres i kundernes hjemhavne, hvorfor kørekort (B) og en fleksibel holdning til arbejdstider er en forudsætning.

Sådan forklarer firmaet nord for Aarhus i deres stillingannonce og fortsætter:

Vi vil lægge vægt på, at vor nye medarbejder har en bred erfaring inden for fejlfinding og reparation af moderne dieselmotorer fra 10 til 500 Hk. En generel interesse for lystbåde og tekniske installationer vil klart være en fordel, da alsidighed er vigtig i bådbranchen.

Løn efter kvalifikationer

Dansk Marine Center A/S er autoriseret salgs- og servicecenter for Volvo Penta og Mercury motorer. Ud over dette, er vi dansk importør af større sejl- og motorbåde fra tyske Bavaria Yachtbau, der er Europas største enkeltstående producent af lystbåde i sin klasse.

Der forhandles også både fra Bayliner og Joda samt bådudstyr. Vor serviceafdeling arbejder landsdækkende og råder pt. over 5 komplet udstyrede servicebiler.

Har dette job din interesse – send en ansøgning bilagt evt. referencer til Henrik Lund, på HL@DMC-AS.dk

Ansøgningsfrist 31. marts 2016.

content-loader
content-loader
content-loader