Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Klubkonferencen afvikles i den kommende weekend. Det bliver 22 timers tætpakket sejlermøde fra fredag aften (25.11.) til lørdag eftermiddag (26.11.).

Over 200 klar til Klubkonference - du kan nå det endnu

Tilmeldingen er stadig åben til Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted (25.-26. nov.). Blandt gæstetalerne i år er Esben Danielsen, mangeårig drivkraft bag Roskilde Festivalen.

Af Troels Lykke |

Hvad betyder de fysiske rammer for livet i sejlklubben? Måske kan nytænkning af klubfaciliteternes brug og indretning åbne for nye aktiviteter i klubben. 

Det er budskabet i et oplæg, som Esben Danielsen, direktør i Lokale og Anlægsfonden – og mangeårig ildsjæl bag Roskilde Festivalen – holder på Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted.

Det skriver Dansk Sejlunion til pressen.

Klubkonferencen afvikles i den kommende weekend. Det bliver 22 timers tætpakket sejlermøde fra fredag aften (25.11.) til lørdag eftermiddag (26.11.). Et detaljeret program kan ses i en mobilvenlig version på www.klubkonferencen.dk

Gæstetalere med stærke pointer

Konferencen har igen i år et bredt sammensat program, hvor det i høj grad er sejlklubbernes egne ildsjæle, der leverer indholdet.

Dertil kommer nogle gæstetalere, der typisk intet som helst har med sejlsport at gøre – men erfaringer fra tidligere år viser, at gæstetalerne med deres ”indspark udefra” ofte ender med at levere pointer, der går rent hjem hos konferencedeltagerne.

Foruden Esben Danielsen er der i år også gæsteoplæg fra bl.a. Søren Bechmann, anerkendt forfatter og foredragsholder med ekspertise inden for service og kundeoplevelser. Han fortæller om, hvordan sejlklubben bliver den gode vært for gæster i sejlklubben og på havnen. Oplægget er en del af Vild med Vand-sporet på konferencen.   

Stabilt deltagertal

Fem dage før konferencen var der indløbet cirka 210 tilmeldinger. Et tal, der er på niveau de seneste års deltagterantal. Dog med den forskel, at kapsejladslederne i år holder deres årlige seminar på et andet tidpunkt og ikke som en integreret del af Klubkonferencen.

Du kan stadig nå at komme med. Tilmeldingen er åben via www.sejlsport.dk

content-loader
content-loader
content-loader