Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Stemning i Kastrup. Foto: Mogens Hansen

Katja i Kastrup: Jeg kommer til at savne Jena

Fotograf Mogens Hansen fra minbaad.dk var i Kastrup og tage imod 49erFXerne, hvor Yachtklubben Furesøen, sejlere, DR og TV2 også tog imod bronzevinderne.

Af Troels Lykke |

I Kastrup Lufthavn var der onsdag eftermiddag blomster, champagne, kransekage og 50 sejlere, samt ledere fra Yachtklubben Furesøen, hvor de to bronzevindere har startet deres karriere, især Katja Salskov-Iversen, mens Jena Mai Hansen har været træner i klubben.

De to er også medlem af Hellerup Sejlklub, hvor de til dagligt træner. De skulle da også på Gentofte Rådhus og Hellerup Sejlklub senere til en reception.

- Det var helt vildt derovre, vi var da nervøse, men vi tog det som et almindeligt stævne også. Vi var lige lidt skuffet da vi kom i mål, for vi gik efter guldet, siger rorsmand Jena Mai Hansen på 27.

Vil savne Jena

Katja Salskov-Iversen skal nu til at studere på DTU, og skal ikke sejle det næste halve år.

- Jeg kommer til at savne Jena, siger den bomstærke gast til minbaad.dk.

Om at få bronze siger hun.

- Vi var så heldige at få lov til at kæmpe om at få medalje, vi viste at vi var de rigtige der kom til Rio, men de andre (49erFXere fra Danmark, red.) kunne også gøre det, siger Katja.

Vi ved desværre ikke om Laser Radial-sejler og bronzevinder Anne-Marie Rindom er landet i Danmark, men hun var ikke på samme fly som 49erFXerne.

Formand for Yachtklubben Furesøen, Gert Eriksen, tager imod. Fotos: Mogens Hansen

content-loader
content-loader
content-loader