Gå til hoved-indhold
Havneservice i Horsens tilbød to gratis kurser til deres Åbent Hus-arrangement. Foto: Claus BrodersenKort Nyt
Havneservice i Horsens tilbød to gratis kurser til deres Åbent Hus-arrangement. Foto: Claus Brodersen

Sejlere vil have gratis events til Åbent Hus-arrangementer

- Der var gode tilbud, men jeg tror, at det var vores events, der trak og som gør en forskel, siger Claus Brodersen fra Havneservice, som i weekenden havde 700 besøgende.

Af Sara Sulkjær |

Gratis kursus og mere viden til besøgende er et trækplaster. Det mener Claus Brodersen fra Havneservice i Horsens, som i weekenden havde 700 besøgende til Åbent Hus. Et arrangement, som kun er vokset i de tre år, det har været på kalenderbladet. 

- Vi forsøger hele tiden at bevæge os og lave nye tiltag, så folk går derfra med en følelse af, at de har haft nogle hyggelige timer og samtidig har fået noget viden eller en oplevelse med hjem, forklarer han til minbaad.dk. 

Events gør en forskel 

Til arrangementet blev besøgende blandt andet mødt af rabatter, konkurrencer samt gratis øl og vand. Det er dog ikke dét, der har fået de mange gæster op af sofaen:  

- Der var gode tilbud, men jeg tror, at det var vores events, der trak og som gør en forskel, mener Claus Brodersen. 

Events, som i år bestod af gratis kursus omkring vedligehold, pleje og behandling af glasfiberskrog samt et motorkursus, hvor fejl, som man særligt skal være opmærksom på, blev gennemgået. 

Begge kurser vakte stor interesse, og der måtte derfor lukkes for yderligere tilmelding, da begge kurser var overbooket.

Derudover var flere leverandører og eksperter i huset, så de besøgende også derigennem kunne få svar på deres spørgsmål.  

Gæster kom én time før åbning

Havneservice har tilsyneladende fundet en mulig nøgle til sejlernes lyst til messer og arrangementer. I hvert fald stod de første besøgende klar allerede én time før åbning, mens de sidste vendte næsen hjemad 20 minutter efter egentlig lukketid. 

- Folk kom kørende fra hele landet, hvilket beviser over for os, at der er behov for sådanne arrangementer, fortæller en glad Claus Brodersen. 

Se flere billeder fra årets arrangement herunder. Fotos: Claus Brodersen

content-loader
content-loader
content-loader