Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sådan ser en af de tre Bavaria 37ere ud, der lige nu sælges i bådehallen i Risskov.

Bådkøb med ALT udstyr

Når man køber en båd i Danmark skal man lægge alt udstyr oveni prisen, det kan let være 300.000 kr. Hos Dansk Marine Center sælger man i påsken tre fuldt udstyret Bavaria 37ere.

Af Troels Lykke |

Bovtruster og agtertruster, kaldet for sidePower agterpropel. Det er der fx i de tre fuldt udstyret Bavaria 37ere, som vi har besøgt i påsken hos Dansk Marine Center i Risskov i Aarhus.

Tykke hyndesæt i cockpittet, du får også en Garmin kortplotter med GSPmap med wifi, autopilot, Elvstrøm HighTech sejl, ekstra vandtank, kaleche, mikrobølgeovn og meget andet.

Man giver også momskompensation mellem Tyskland og Danmark, hvilket udgør en besparelse på 72.000 kroner. I alt sælges bådene for 1,41 mio. kroner i en såkaldt Limited Edition.

Erfaringer ud fra salg af 800 både

Jens Meyer, der er direktør og ejer af Dansk Marine Center, forklarer om de tre både.

- Vi gør det for at differentiere os fra andre. Derfor får man alt udstyr med og slipper for overraskelser. Vi har sat det i bådene, som kunderne efterspørger efter erfaringer ud fra de 800 Bavariaer, der gennem tiderne er solgt til danskerne. Og vi har fået Bavaria i Tyskland med på ideen og de giver deres rabat videre til kunderne, siger direktøren. 

Man får denne SidePower agterpropel med i prisen. Foto: Troels Lykke

Bavaria 37eren har fået udstyr om bord, som kunderne efterspørger efter salg af 800 Bavaria-både i Danmark. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader