Gå til hoved-indhold
- Jeg håber, nogle kan lave den derhjemme, så jeg igen kan sejle kapsejlads i den, for det er en rigtig god båd, fortæller Rindom. Foto: Anne-Marie RindomKapsejlads
- Jeg håber, nogle kan lave den derhjemme, så jeg igen kan sejle kapsejlads i den, for det er en rigtig god båd, fortæller Rindom. Foto: Anne-Marie Rindom

Rindom sejlet ned inden World Cup - må låne båd

Franskmand sejler ind i Anne-Marie Rindoms Laser Radial under træning inden World Cup i Hyeres. Læs optakt til stævnet, som starter i dag.

Af Sara Sulkjær |

Det næstsidste World Cup-stævne inden sommerens OL i Rio skydes i gang i franske Hyéres i dag. For den nykårede VM-bronzevinder, Anne-Marie Rindom, blev det dog en noget uventet optakt til stævnet, da en fransk sejler i går sejlede ind i bagenden af hendes båd. 

Det resulterede i, at sejleren måtte på brugtbådsmarkedet for at låne en båd til stævnet. 

- Jeg håber, jeg kan låne min træningsmakkers båd (Sarah Gunni, red.), da hun ikke kommer til det her stævne, skriver Anne-Marie Rindom til minbaad.dk.

Krav om top-10 i 49er

Til stævnet får Rindom selskab af flere danske OL-sejlere, herunder Jena og Katja i 49erFX samt Jonas Warrer og gasten Christian Peter Lübeck. Sidstnævnte besætning har endnu ikke OL-billetten i hus, hvor kravet er en placering i top-10. 

Selv er Rindom sikret en plads til Rio og ser derfor stævnet som oplagt træning frem mod sommerens højdepunkt. 

- Mine forventninger til stævnet er at lære så meget så muligt, for der er ikke lang tid til OL, skriver Anne-Marie Rindom på sin Facebookside

Til World Cup'en er de ti olympiske discipliner samt to parolympiske klasser repræsenteret. Stævnet sejles fra onsdag 27. juni til søndag 1. maj, hvor der afsluttes med medal race. Læs mere her.  

De danske deltagere: 

49er: Jonas Warrer og Christian Peter Lübeck

49erFX: Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen

Finnjolle: Jonas Høgh-Christensen

Laser Radial: Anne-Marie Rindom

Laser: Michael Hansen

Nacra 17: Allan Nørregaard og Anette Viborg 

RS:X Men: Sebastian Fleischer 

RS:X Women: Lærke Buhl-Hansen

Se hele deltagerlisten her

content-loader
content-loader
content-loader