Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Dette udmærkede billede findes på Facebook minbaad.dk, hvor der er mange forslag til gode billedtekster. F.eks. ”Bemærk hvor smart spilerstagen er placeret foran masten.” Et andet lyder: ”Jeg troede, at fenderne skulle bruges på siderne af båden.”

Bøje: Sex og sejlsport

Blogger Bøje Larsen tror ikke, at sejlsport er godt for sex, undtagen under særlige omstændigheder. Læserne kan modsige ham.

Af Bøje Larsen |

Sex og flyvning

I mange år var jeg brændende optaget af at flyve. Dér hørte jeg om ”The Mile High Club”. Man var medlem af denne imaginære klub, i hvert fald af dens mest respekterede afdeling, hvis man havde haft sex, mens man fløj. Ikke som passager, ikke på toilettet med en stewardesse – som det undertiden omtales i medierne. Men som pilot og i pilotsædet.

For de sikkerhedssøgende er det naturligvis fy fy. Og fly er farlige, betydeligt farligere end både. Hastigheden er større. Støder man ind i noget, er det sædvanligvis døden. Det med at kalde på kanal 16 Mayday er normalt ikke muligt.

Man kan ikke bare stoppe og ligge stille; et motorfly, hvis motorer stopper, kan med noget held landes som et svævefly, og man træner det også, men det er ikke noget, man bør satse på. Alligevel findes sex også dér. Sex er ikke let at tæmme.

Til forsvar for ”klubben” må jeg sige, at når man flyver under IFR (Instrument Flight Rules), så dirigeres man fra jorden, ”kontrollen”. Man er typisk også på autopilot og kan flyve langt sådan. Faktisk tror jeg, at der opstår flere kritiske situationer, fordi piloten, måske med skiftende og skæve arbejdstider bag sig, sidder og keder sig og falder i søvn i den situation, end fordi han eller hun har sex.

Ham der fortalte mig om ”klubben”, var en ven. En erhvervspilot. Han fortalte ikke om sine erfaringer. Mænd er mere sky, end myten regner med. Men jeg tror, at jeg forstod. Hans samlever nu er i øvrigt en kvindelig pilot, han var instruktør for. Det kommer vi til.

Sex i sejlsport

Gad vide, hvordan situationen er i sejlsport?

Mine egne erfaringer er sørgelige. Jeg kan kun erindre om 3 "hændelser” af denne art i forbindelse med sejlsport og kun én til søs. Det er i hvert fald færre sexhændelser end antal år, jeg har sejlet, end antal gange jeg har været Sjælland Rundt, end antal både jeg har ejet. Men det kan fortælle mere om mig end om ”sagen”.

Bemærkelsesværdigt for de tre hændelser: Jeg husker dem stadig og med en del detaljer. Sex er ikke (altid) ligegyldigt.

Redaktør-Troels har frarådet, at jeg giver detaljer.

Sejlsport hæmmer måske sex?

Men når jeg tænker over det, så kan det være, at sejlsport hæmmer sex:

Vejret: Generelt er det koldt og vådt. Lad os ikke benægte det. Men på en varm dag. Ingen vind, man flyder bare afsted. Læseren kender sikkert disse vejrforhold. Sejlene hænger bare og dasker. Det er for varmt på dækket – det er for varmt i kahytten. Man har mindst muligt tøj på. Der er ikke andre ombord. Altså …. Måske skulle man tage til de varme lande, hvor Signe og partner er, hvor varmen fører til afklædte kroppe – og rommen er billig.

Sejlads tager også energien. Når man har sejlet langt og hårdt, så er det måske ikke sex, man tænker på, men at komme i køjen og sove sove sove.

Uanset at sejlertøj har ændret sig, og sælgerne gør meget ud af at vise smukke kvinder i tøjet, så er tøjet en hæmsko. Det er svært at tænde på en person, der klædt i plastic fra top til tå, undtagen for de få der er til den slags.

Dertil kommer, at der er få kvinder i forhold til mænd. Så skulle der altså være mere at gå efter for kvinderne, men tilsammen er det ikke godt for sagen.

Instruktører og vindere har bedre chancer

Men, der er dog måske også noget, der kan være fremmende, i hvert fald i særlige situationer:

I ungdomsklubben, hvor der måske er et mere ligeligt forhold mellem mænd og kvinder, drenge og piger og i den alder, hvor hormonerne giver et pift. 

Ved festerne (der er for få af dem); dem jeg har været til senest af den art, stimulerede dog mere til snak end til sex. Her kommer forgamlingen i bådsejlads nok ind.

Så er der det med instruktør og elev og min ven, der var i instruktørrollen. Den relation har der altid været noget seksuelt i. Eleven tiltrækkes af instruktøren.

Der er også sejrherren eller sejrkvinden, der har en seksuel aura. Kommer man i starklassen, er der chancer igen. Det kan blive så galt, at man må vægre sig. Det berømte udtryk ”Elvis has left the building” blev ikke opfundet for at give ham en religiøs aura, men for at lade ham slippe væk, inden liderlige teenagepiger rev ham i stykker. Gad vide, om det ikke også fungerer i sejlsport. 

Både og sejl kan have sexet udstråling. Jeg (Bøje) synes, at dette billede har noget af ”det”.

Hvad er dine erfaringer?

Skriv til mig på boje(at)minbaad.dkog giv mig vurderinger og erfaringer. Guldkornene, hvis nogle skriver, vil jeg bringe her senere, med eller uden kilde, som du styrer.

Vi skal jo nødig have, at en lærer på en sejlerskole skriver ind og klager over, at du ikke har overholdt vagtholdsbekendtgørelsen under hændelsen.

Du kan også summarisk fortælle om dine erfaringer ved at krydse af i poll-rubrikken et sted i højre spalte. 

En anden dag vil jeg måske skrive om sex og performance. Hvordan øver sex indflydelse på ens performance som sejler?

Læs med, når Bøje om nogle dage igen blogger ....

content-loader
content-loader
content-loader