Gå til hoved-indhold
Et gammelt udtryk siger 'alle gode gange 3', og holder det stik, så er 3. nummer af den nye trykte havneavis MarinaNews den hidtil bedste.Havne
Den 7. omgang 'Vild med Vand i Vejle' trak i august 2016 hele 10.000 besøgende.

Marina News atter i havnene

I avisen kan man blandt andet læse om det danske firma SeaSafe, der har opfundet den selvlysende redningsstige, der skal redde folk i havnene.

Af Troels Lykke |

Et gammelt udtryk siger 'alle gode gange 3', og holder det stik, så er 3. nummer af den nye trykte havneavis MarinaNews den hidtil bedste. 

I hvert fald er avisen den hidtil største: 28 sider spækket med artikler og annoncer havner i denne uge uge i postkassen hos samtlige danske havne.

Indholdet er spot-on-relevant for alle beslutningstagere i de danske havne og de sejlere, der har deres 'andet hjem' i en af landets mange havne. Avisen udgives af firmaet MarinaGuide.dk og trykkes i et oplag på 3.000 eksemplarer.
 
Selvlysende redningstige skal begrænse tragiske drukneulykker

I avisen kan man denne gang blandt meget andet læse om det danske firma SeaSafe, der har opfundet den selvlysende redningsstige.

Opfindelsen kan forhåbentlig være med til at begrænse antallet af tragiske drukneulykker, som hvert år finder sted i havnene.

Vild med vand i Vejle

Vejle Lystbådehavn er inde i en rivende udvikling, og her opfandt man allerede i 2009 fænomenet 'Vild med Vand', der i årenes løb har rummet et utal af maritime oplevelser.

Den 7. omgang 'Vild med Vand i Vejle'  trak  i august 2016 hele 10.000 besøgende.

3. nummer af havneavisen MarinaNews udsendes i disse dage til landets havne.
Hele avisen kan læses elektronisk her: Foto: MarinaGuide


Trykte aviser kan bestilles hos www.MarinaGuide.dk : 21 72 32 11

 

content-loader
content-loader
content-loader