Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Måske har 49erFXerne Katja og Jena også fulgt de gode rejseråd. Foto: Troels Lykke

Rejs som en OL atlet - få styr på jetlag

Kipling Travel udarbejdet en infografik, med de bedste råd fra atleterne. Sådan pakker du, sådan får du styr på jetlag. Og se hvilke snacks du kan nyde med god samvittighed.

Af Astrid Ljungqvist |

Mens flyveturen ikke er det mest komfortable, er mange af atleterne vant til at rejse på tværs af tidszoner og klimaer.

De lange distancer har konsekvenser for atleternes ydeevne, hvilket øger risikoen for ikke at få medaljer med hjem.

Derfor gør atleterne sig klogt i, at tage nogle forbehold, således at de får en god og hurtig akklimatisering. Dette gør de ved hjælp af nogle enkle, men effektive tricks som den almene dansker med fordel også kan benytte sig af. 

Propfyldt fly

Rejsen er bestilt og du glæder dig til endelig at komme i total afslapningsmode, hvor det er dig, der sætter dagsordenen. Der er bare lige én lille hage ved dette.

Forude har du mange timers ubehag i et propfyldt fly, hvor sidemanden besætter armlænet, damen foran dig har lagt sædet ned og barnet bag dig skriger.

Ubekvemme flyrejser, trætte kroppe, hævede fødder og ben er en problemstilling mange danskere døjer med, når de flyver over længere distancer.

Problemet med disse, er ikke kun selve turen, men også hvordan denne påvirker kroppen efterfølgende. I den forbindelse har  Kipling Travel udarbejdet en infografik, med de bedste råd fra atleterne, for at få en behageligere flyrejse:

Se illustration i fuld størrelse her

content-loader
content-loader
content-loader