Quantcast
Gå til hoved-indhold
Der var kun to mand om bord på sejlbåden, og en hjemmeværnskutter blev sendt ud for at hjælpe den anden mand ind til Kalundborg. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Der var kun to mand om bord på sejlbåden, og en hjemmeværnskutter blev sendt ud for at hjælpe den anden mand ind til Kalundborg. Foto: Troels Lykke

Sejler faldt over bord og fik hjertestop i helikopter

En 46-årig mand, der søndag aften faldt over bord fra sejlbåd i Kalundborg Fjord, var så nedkølet, at han fik hjertestop på vej i helikopter mod Rigshospitalet.

Af Troels Lykke |

Sejleren var temmelig nedkølet efter han faldt fra sejlbåden, tre sømil fra land.

- Hans kropstemperatur var meget lav, og undervejs får han hjerteproblemer, fortæller vagtchef  Lars Mogensen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

På Rigshospitalet er den uheldige sejlers kropstemperatur normaliseret ved hjælp af varmt vand. Politiet har ikke fået yderligere oplysninger om mandens tilstand.

Det var en redningshelikopter, der fandt sejleren i vandet, oplyste vagtholdslederen hos Forsvarets Operationscenter, der blandt andet står for søredninger, søndag aften.

Politiet har endnu ikke haft mulighed for at tale med sejleren. Det vides ikke, om manden havde redningsvest på, da uheldet indtraf, eller hvorfor det gik galt.

Kilde. eb.dk

content-loader
content-loader
content-loader