Gå til hoved-indhold
Sådan kan du undgå at synke. PR-fotoUdstyr
Sådan kan du undgå at synke. PR-foto

Riggerne nu importør af TruPlug

TruPlug er en konisk, kegleformet moderne lækageprop fremstillet af formpresset skum. Proppen forhindrer vand i at trænge ind

Af Troels Lykke |

Riggerne i Svendborg er blevet udnævnt som importør af den originale skum-lækageprop TruPlug, som produceres i Santa Clarita, Californien.

Riggerne har tidligere importeret Forespars version af lækageproppen, men da Forespar røg i retten for at have kopieret TruPlugs design, valgte Riggerne at søge TruPlug om rettighederne til at blive importør for dem i stedet. Det er lykkes nu.

"Det skandinaviske marked har et meget aktivt maritimt miljø, og vi glæder os meget til at komme ind på markedet i samarbejde med Riggerne," sagde Henry Goldman, Chief Operating Officer i TruPlug.

"Riggernes omfattende netværk vil gøre det muligt for os at nå ud til flere sejlere på kort tid, og hjælpe os med at ramme vores distributions-mål."

 "Vi er rigtigt glade for at tilføje Truplug til vores sortiment af kvalitetsprodukter, og feedbacken fra vores kunder været meget positive" siger Frank Kirkegaard fra Riggerne.

Om lækageproppen TruPlug - og den nye TruPlug Mini

TruPlug er en konisk, kegleformet moderne lækageprop fremstillet af formpresset skum. Proppen forhindrer vand i at trænge ind et cirkulært, ovalt, eller uregelmæssigt hul i skroggennemføringer eller skrog.

Som noget nyt er der også lavet en TruPlug Mini, som virker på samme måde, men er designet til mindre og oppustelige både, og passer huller på Ø45mm og mindre. TruPlug Mini fungerer også som en flydende nøglering.

Om TruPlug

Grundlagt i 2009 og har hovedsæde i Santa Clarita, Californien, og er en underafdeling af Artelier Studio LLC. TruPlug har for nyligt også indgået distributionsaftaler med distributører i Canada, Australien, New Zealand og Tokyo.

Læs mere på www.truplug.com

content-loader
content-loader
content-loader