Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Skibet blev derfor bedt om at kaste anker syd for Drogden fyr indtil lørdag middag, hvor lægen vurderede, at de igen var ædru nok til at sejle videre, lyder det fra eb.dk

Fuld skipper i Øresund måtte smide anker

Det norskejede fragtskib Wilson Bergen fik ufrivilligt forlænget sin rejse gennem Øresund i weekenden, da skibets kaptajn blev bedt om at kaste anker. Han var for fuld til at sejle skibet.

Af Troels Lykke |

Forsvarets Operationscenter bad fredag politiet om hjælp, da de havde været i kontakt med besætningen på Wilson Bergen.

“I morges vurderede VTS Øresund ud fra de radiosamtaler, de har haft med besætningen på skibet, at der var tale om spiritussejlads. De snøvlede, om man så må sige, fortæller vagtholdslederen ved Forsvarets Operationscenter til Ekstra Bladet.

Da politiet nåede frem til skibet hen på eftermiddagen, kunne de konstatere, at der var brug for en læge til at tage blodprøver fra besætningen.

Han konstaterede ved 18-tiden, at flere af besætningsmedlemmerne, herunder kaptajnen, havde en promille, der var for høj til, at de kunne sejle videre.

Skibet blev derfor bedt om at kaste anker syd for Drogden fyr indtil lørdag middag, hvor lægen vurderede, at de igen var ædru nok til at sejle videre, skriver Ekstra Bladet.

Kilde: Ekstra Bladet.

content-loader
content-loader
content-loader