Gå til hoved-indhold
Har du en tusindkroneseddel i overskud, kan du gemme båden i en hal i vinter og slippe for bekymringerne, når en ny vinterstorm truer. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Har du en tusindkroneseddel i overskud, kan du gemme båden i en hal i vinter og slippe for bekymringerne, når en ny vinterstorm truer. Foto: Troels Lykke

Vinteropbevar båden i hal for 1.000 kroner

Det er overraskende billigt at beskytte båden i en tør hal vinteren over. Internetsite har samlet tilbuddene fra firmaer og private i Jylland, Fyn og Sjælland. Sara fra minbaad.dk tjekker priser.

Af Sara Sulkjær |

En gruppe friluftsmennesker kommer nu sejlere til undsætning. På hjemmesiden vinterplads.dk har teamet samlet tilbud fra såvel private som firmaer, der tilbyder opbevaring vinteren over, herunder også til både. 

På sitet er de i forvejen offentligt tilgængelige data samlet på et Danmarkskort. Dermed kan brugere på jagt efter en plads til båden, bilen eller campingvognen hurtigt skabe sig et overblik over lokalområdets muligheder. 

Søg mod landet 

Sitet formidler både tilbud på indendørs og udendørs opbevaring, hvor førstnævnte er særligt interessant for bådejere, der ofte i forvejen kan få båden billigt opbevaret på de udendørs havnearealer. 

Har man netop derfor de indendørs opbevaringspladser i kikkerten, kan det være en fordel at søge væk fra storbyerne, viser sitet. I de større byer er priserne nemlig generelt højere end hos de private, der hovedsagligt tilbyder opbevaringsplads på landejendomme et stykke fra byerne. 

Flere steder nævnes priser helt ned til 1.000 kr. for opbevaring i aflåst hal over vinteren. Om dette gælder både uanset størrelse skal dog aftales nærmere med udlejeren. 

Billig opbevaring

Minbaad.dk har herunder udvalgt seks opbevaringssteder fordelt over hele landet. Om stedet tilbyder den billigste opbevaring i området, kan vi ikke garantere, da priserne kan variere alt efter bådens størrelse og lignende. 

Vi opfordrer derfor til, at man selv undersøger hjemmesiden nærmere og kontakter de forskellige udlejere for at fastslå den eksakte pris på opbevaring af netop din bådtype. 

Sjælland: På en ejendom nær Ringsted tilbydes opbevaring for 1.000 kr. i stålhal. Se mere her

Fyn: Nær Ørbæk på Østfyn kan en plads i maskinhal i vintersæsonen lejes for 1.000 kr. Se mere her

Østjylland: 12 kilometer fra Aarhus tilbydes opbevaring for 1000 kr. i vintersæsonen. Se mere her

Sønderjylland: I Rødekro er det muligt at opbevare båden for 1000 kr. i maskinhal. Se mere her

Midt- og Vestjylland: Vestjyllands Svæveklub tilbyder opbevaring til 800 kr. for båd op til otte meter, hvorefter der følger tillæg på 100 kr. pr. meter. Se mere her

Nordjylland: Nær Brovst ved Limfjorden kan båden opbevares i stålbuehal for 150 kr. pr. påbegyndt måned, altså eksempelvis 900 kr. fra 1.10 til 31.3. Se mere her.

Bemærk, at der ved opbevaring i hal ligeledes følger omkostninger til transport til og fra opbevaringsstedet. Noget, der ofte er medregnet ved opbevaring på havnen, men altså ikke i ovennævnte tilfælde.  

Find selv en opbevaringsplads til båden på vinterplads.dk her

content-loader
content-loader
content-loader