Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Quorning Boats fylder 50 - herlig video fra jubilæumsevent

I august havde Quorning Boats i 50 år leveret trimaraner til lystsejlere verden over. Det blev markeret ved event for Dragonfly-ejere, hvor 120 sejlere fra 12 lande mødte op.

Af Sara Sulkjær |

I 50 år har danske Dragonfly-trimaraner indbudt til sjove og hurtige sejloplevelser på vandet, når lystsejlere fra hele verden har kastet sig over de æstetisk flotte både. 

Som en del af festlighederne i forbindelse med jubilæet afholdt Quorning Boats, der står bag Dragonfly-bådene, derfor d. 25.–27. august 2017 det første ”Dragonfly Event” i skønt sensommervejr og høj stemning. 

25 trimaraner dystede  

Arrangementet løb af stablen i Skærbæk ved Lillebælt, hvor Børge og Bent Quorning grundlagde firmaet i 1967. Værftet ligger den dag i dag endnu i Skærbæk – stadig i Quorning familiens kyndige hænder, samme værft, samme koncept og samme vision som for 50 år siden. 

Dragonfly-ejere fra 12 lande fordelt på hele verden var repræsenteret til eventen, som bød på i alt tre sejladser lørdag og søndag. Her deltog 25 trimaraner trods en meget svag vind. 

Til gengæld var den danske hygge i højsædet, og de mere end 120 deltagende Dragonfly-entusiaster hyggede sig i den grad i hinandens selskab. 

Lørdagens program blev afsluttet med en gallamiddag samt et stort fyrværkeri på havnen, som oplyste hele Skærbæk denne sensommeraften, mens søndagen bød på en sidste sejlads ”Just for Fun”.

Stemningen var i top på landjorden efter sejladserne. Foto: Quorning Boats

Flere tyskere havde fundet vej til Skærbæk. Foto: Quorning Boats

content-loader
content-loader
content-loader