Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Mål afstande med laser gennem kikkertsynet

Den nyeste kikkert fra Steiner kan præcist måle afstande på op til 1700 meter. En gaveidé til sejleren, der forventer dyre pakker under træet.

Af Sara Sulkjær |

At bestemme afstanden til søafmærkningen, der skimtes i horisonten, eller det næste mærke i kapsejladsen kan være vanskeligt.

Med en helt ny kikkert, Commander 7x50 LRF, fra anerkendte Steiner bliver velovervejede gætterier dog unødvendige, når kikkerten takket være smart laserteknologi gør arbejdet for dig og den øvrige besætning. 

Undgå trætte hænder

Det er ikke kun de præcise afstandsmålinger, der er i top i den nye kikkert. Også en høj robusthed og funktionalitet er atter en del af Steiner-pakken:  

- Kikkerten er banebrydende, idet den kombinerer de sublime maritime egenskaber fra den velkendte Steiner Commander med et integreret afstandsmålingssystem, forklarer Marianne Lauritzen fra awn24, der forhandler produktet, til minbaad.dk. 

Desuden er kikkerten vandtæt ned til fem meter, ligesom den med gelefelter forhindrer træthed i hænderne. Hermed kan kikkerten anvendes til længere observationer, eksempelvis under vanskelig navigationssejlads. 

Autofokusering fra 20 meter til uendeligt

Også selve billedet står skarpt grundet Steiner High Definition Optics, der sikrer en høj opløsning, mens Premium Linse Coating-teknologien ligeledes er med til at give en fin billedkvalitet. 

Fra 20 meter til uendeligt sikrer Steiners Sports-Auto-Fokus-system endvidere en kontinuert autofokusering, vel at mærke hvis kikkerten er indstillet til dit syn. 

Er man villig til at finde den store pengepung frem, er det muligt at købe Steiner-kikkerten fra 15.639,95 kr. hos awn24 her

Der er tredive års garanti på selve kikkerten, mens garantien på elektronikken lyder på to år. Foto: PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader