Gå til hoved-indhold
Flexofold Composite leveres som 2-bladet fra 15” til 18” til sejldrev, hvor prisen for en komplet 15” Flexofold Composite er 9.388,00 kr. Foto: PR-fotoUdstyr
Flexofold Composite leveres som 2-bladet fra 15” til 18” til sejldrev, hvor prisen for en komplet 15” Flexofold Composite er 9.388,00 kr. Foto: PR-foto

Flexofold propel vinder Pittman Innovation Award 2017

Flexofold Composite har bragt foldepropeller til et andet niveau, mener Adam Cort fra SAIL, som uddeler prisen. Propellerne leveres direkte til kendte værfter og private bådejere.

Af Sara Sulkjær |

Den danskproducerede propel Flexofold Composite bliver mødt med anerkendelse fra den internationale bådscene. 

Forud for den nyligt afholdte udstilling Boot i Düsseldorf modtog Flexofold således Pittman Innovation Award 2017, som årligt uddeles af det store, amerikanske sejlbådsmagasin SAIL.

- Kombinationen af innovative materialer og Flexofolds upåklagelige teknik og design har bragt foldepropeller til et helt andet niveau med dette nye produkt, fortæller Adam Cort, chefredaktør for SAIL Magazine. 

Flere fordele

Hos Flexofold er man naturligvis begejstret for anerkendelsen om produktet, der koster fra 8.433 kroner: 

- Det understreger, at Flexofold ikke kun står for nogle af markedets absolut bedste propeller, men også nytænkning og innovation, skriver Keld Willberg fra Flexofold til minbaad.dk. 

Den prishædrede foldepropel har lige så stærke egenskaber som de kendte Flexofold Classic-modeller, men tilbyder yderligere fordele, herunder lavere vægt og immunitet overfor elektrolyse. Læs mere om det her

Leverer til kendte værfter 

Det betyder også, at den 2-bladede Flexofold Composite allerede anvendes som standardpropel af flere værfter som Elan Yachts og Saffier Yachts. 

- Samtidig oplevede vi stor interesse for propellen på udstillingen i Düsseldorf, hvor flere værfter udstillede Flexofold Composite propellen som ekstraudstyr på deres stand, forklarer Keld Willberg. 

Flexofold leverer i forvejen direkte til kendte værfter som Beneteau, Jeanneau, Hanse, Dehler, X-Yachts, Hallberg-Rassy, Swan og mange flere.

Sælger til private over hele verden

Private bådejere kan dog også blive indehaver af Flexofold-propellerne, som fås som både 2-, 3- og 4-bladede foldepropeller til sejldrev og aksel. 

Fra det nye website er det muligt at sende en elektronisk forespørgsel, hvorefter der laves en propelberegning, og privatkunden modtager en anbefaling af propeltype/-størrelse samt tilbud. 

På denne måde sendes der dagligt danskproducerede foldepropeller til privatkunder, direkte fra fabrikken og til adresser i hele verden. 

Se flere billeder af Flexofold Composite herunder: 

content-loader
content-loader
content-loader