Gå til hoved-indhold
En stor hal på over 2.000 kvadratmeter sikrede mulighed for at nyde maritimt tilbehør og udstyr i tørvejr. Der var dog ikke regn i år. Foto: Mogens HansenKort Nyt
En stor hal på over 2.000 kvadratmeter sikrede mulighed for at nyde maritimt tilbehør og udstyr i tørvejr. Der var dog ikke regn i år. Foto: Mogens Hansen

Flydende udstilling i Ishøj hvert år frem til 2022

Efter at Ishøj Havn Flydende Båd- og Vandsportsmesse havde 20.746 besøgende og har stor opbakning fra branchen, skal udstillingen køre hvert år, fortæller Henrik Jørgensen fra Team Tempo.

Af Troels Lykke |

Tidligere var der udstilling i lige år i Egå, hvor Dansk Marine Center stod bag, men næste år er der VM for olympiske bådklasser i Aarhus og derfor springer Dansk Marine Center udstillingen over.

Og nu presses den jyske udstilling yderligere, for den flydende udstilling i Ishøj vil nemlig fremover køre de næste fem år, i første omgang.

Næste år bliver udstillingen i Ishøj fra fredag 31. august til søndag 2. september.

- Vi har allerede stor opbakning, 75 procent af udstillerne har allerede meldt sig til i 2018. Vi forventer endnu flere både og har et areal på 1000 kvadratmeter ind og 1000 kvadratmeter ude, som vi overvejer at udvide med.  Og vi er blevet enige om at holde udstillingen hvert år i fem år, efter en stor succes. Nu er der jo ikke længere udstilling i Bellacenter, der rives ned og udstillingen i Hamborg lukker også næste år, siger Henrik Jørgensen, der til dagligt er direktør i Tempo Bådsalg i Ishøj.

På udstillingen næste år til bliver der i øvrigt en spritny Prestige 75 til 24 mio. kroner udstillet, det skriver BådNyt på gaden.

Team Tempo med femten mand havde brugt 500 timer på udstillingen i Ishøj i år. Samtidig var der rekord med 20.746 besøgende, hvilket var mere end 8.000 flere besøg, end  i 2015. Foto: Henrik Hansen

 

content-loader
content-loader
content-loader