Gå til hoved-indhold
Vandski-speedbåd bragede ind i robåd, toer med styrmand: En person meget alvorligt kvæstetKort Nyt
Så slemt så det ud efter at speedbåd bragede ind i robåd, toer med styrmand: En person meget alvorligt kvæstet. Foto: Facebook

Speedbåd rammer robåd i Rungsted - person kvæstet

En 64-årig mand kom slemt til skade, da han lørdag eftermiddag sad i en robåd, der i Rungsted Havn blev ramt af en speedbåd under Havnens Dag.

Af Troels Lykke |

En 64-årig mand kom slemt til skade, da han lørdag eftermiddag sad i en robåd, der i Rungsted Havn blev ramt af en speedbåd.

Manden, der er et erfarent medlem af Rungsted Roklub, er indlagt på Rigshospitalet med fire brækkede ribben og en skade på rygsøjlen. To andre roere i båden fik knubs, mens speedbådens 58-årige fører ikke kom noget til.

Det skriver Lokalavisen i Rungsted.

Ulykken skete lørdag eftermiddag, da Rungsted Havn var fyldt med mennesker, der deltog i Vild med Vand, som var et arrangement, der fandt sted over alt i landets havne.

Robåden, en toer med styrmand, var på vej mod Rungsted fra Helsingør. Speedbåden lå stille med en vandskiløber i vandet og speedede så op. I den forbindelse så speedbådens fører ikke robåden og bragede direkte ind i siden på den - ifølge vidner med fuld kraft.

Slynget ud af båden

I robåden sad den 64-årige sammen med to yngre roere på henholdsvis 16 og 17 år. Da vandskibåden fra Rungsted Kyst Vandskiklub ramte deres båd, blev den 64-årige, der sad forrest i robåden, ramt, slynget i vandet og mistede i et øjeblik bevidstheden.

Ifølge vidner, Ugebladet har været i kontakt med, blev den 64-årige reddet op fra vandet mens han endnu bevistløs lå med hovedet nedad. Der blev tilkaldt ambulance og den 64-årige blev kørt på Rigshospitalets traumecenter.

Læs hele artiklen her i Lokalavisen i Rungsted
content-loader
content-loader
content-loader