minbaad.dk
søndag 22. juli

Ole Risbjerg, tv. og sælger Michael Floor står her foran Askeladden C 65 til 499.900 kroner og en Askeladden C65 Bowrider til 489.900 kroner. Foto: Troels Lykke

Risbjerg sælger 20 Askeladden på ti måneder

Tyve Askeladden er der foreløbigt solgt hos importøren Risbjerg i Them ved Silkeborg.

Kort Nyt | 13-11-2017 11:04 | Af  Troels Lykke

Risbjerg fra Them ved Silkeborg fik solgt fem både på udstillingen i Ishøj, og dermed er de nået de op på tyve solgte Askeladden-både i år. 

Askeladden C 65 koster 499.900 kroner, mens en Askeladden C65 Bowrider fås til 489.900 kroner.

I prisen er bådene fra Norge udstyret med C-Dæk dørk-style i cockpit og på badeplatform, LED lanterner, LED i kahyt og i cockpit, luftventilation i kahyt, sportstol, hyndesæt i kahyt og cockpit, vippebar agterbænk i cockpit og vippebar ryg på Co-sæde.

Hydraulisk styring

De er blandt andet også med hydraulisk styring, eksklusivt rat, gear-/gas-boks med trim, switchpanel med dødmandskontakt, 230 l brændstoftank, batteri, kalechegarage, 12V udtag, USB udtag, lænsepumpe manuel og elektrisk, otte gode stuverum samt hyldeplads.

- Det har været et godt år, sejlerne har taget godt imod Askeladden. Salget er gået over al forventning, siger Ole Risbjerg, der selv har importen af Askeladden i Danmark.

Båden er ikke den billigste i sin størrelse, men der er masser af kvalitet til gengæld. Foto: Troels Lykke

Her ses Askeladden C 65. Den kan sejles med en motor med op til 300 hk. Bådene i Silkeborg sælges med udenbords Mercury. PR-foto

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET