Gå til hoved-indhold
Dufour 520 stikker 2,3 meter og har et samlet sejlareal på lidt over 100 kvadratmeter. Foto: Dufour.Kort Nyt
Dufour 520 stikker 2,3 meter og har et samlet sejlareal på lidt over 100 kvadratmeter. Foto: Dufour.

Dufour 520 Grand Large vinder pris i Amerika

Kategorien 'Best Full Sized Cruiser 50 to 54 feet' ved Cruising World 2018 Boat of the Year award blev vundet af Dufour 520 Grand Large, for bl.a. mest komfortabel sejlads, mener dommerne.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Franske Dufour 520 Grand Large har netop vundet Cruising World's 2018 Boat of the Year pris i Amerika. Båden vandet i kategorien 'best full sized cruiser 50 to 54 feet'.

I denne kategori var også Beneteau Oceanis 51.1 og Jeanneau 51 nomineret, men Dufour 520 vandt altså med en beskrivelse af dommerne, som den båd der tilbød den mest behagelige sejlads i den størrelses klasse.

Innovativ platform

Dufour 520 er designet af Umberto Felci og Dufour-temaet.

Båden havde verdenspremiere på Yachting Festival i Cannes 12. til 17. september, og kommer blandt andet med en innovativ elektrisk badeplatform, som gør det nemt at få adgang til vand.

Båden forhandles af ShipShape i Rungsted.

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites