Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Thurø Sejlklub klar til Øhavet Rundt

Der bliver løb for DH kølbåde, flerskrogsbåde og turløb. Alle både sejler den samme distance på 38 sømil. På lørdag går starten.

Af Troels Lykke |

Thurø Sejlklub afholder igen i år den traditionsrige kapsejlads Øhavet Rundt - det er 47. gang, at kapsejladsen sejles. Sejladsen foregår lørdag den 19. august 2017 med start fra Thurø og derefter en flot tur rundt i det sydfynske øhav.

Det fortæller Per Røssel fra sejlklubben.

Allerede fredag aften den 18. august er der grill og musik i teltet i Gambøt på Thurø, og lørdag morgen er der gratis kaffe og rundstykker inden starten på kapsejladsen.

Der bliver flere løb for DH kølbåde, flerskrogsbåde og turløb. Alle både sejler den samme distance på 38 sømil.

I det smukke Sydfynske Øhav

Sejladsen foregår som navnet antyder i det smukke Sydfynske Øhav, hvor der altid er noget flot at se på.

Det forventes, at alle både er hjemme igen sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. Der er præmieuddeling, når alle både er i mål eller senest kl. 22, hvor sejladsen afsluttes.

Der vil være gratis varm suppe til alle deltagerne efter sejladsen. Sejlklubben håber på et deltagerantal på omkring 60-70 både.

Sidste rettidige tilmelding var søndag den 13. august 2017, men der modtages stadig tilmeldinger. Tilmelding kan ske via www.thuroesejlklub.dk, hvor man også kan se de tilmeldte både.

content-loader
content-loader
content-loader