Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
2,7 millioner kroner står der på prisskiltet for denne Aquador 35. PR-foto

Finske Aquador 35 AQ har premiere på Boat Show

På Fredericia Boat Show præsenterer Siim Båd & Motor A/S ved Silkeborg nyheder fra blandt andre Aquador, Bella, Flipper og Stingray

Af Troels Lykke |

2,7 millioner kroner står der på prisskiltet, når Siim Båd & Motor A/S under Fredericia Boat Show byder velkommen ombord på finske Aquadors nye trumfkort.

- Aquador 35 AQ har lige haft verdenspremiere i Düsseldorf, og vi er begejstrede for at kunne vise den i Fredericia. Det er Aquadors nye flagskib i nyt, innovativt design og den kendte, eksklusive kvalitet, og vi har store forventninger til den i Danmark, fortæller Jacob Siim.

Mange både i Fredericia

Virksomheden fra Them ved Silkeborg har i det hele taget lagt alle kræfter i for at præsentere et stærkt felt i Fredericia.

Det gælder blandt andet 35 AQ's "lillebror", Aquador 27 HT, som også har Danmarkspremiere på Boat Show.

En anden populær finsk producent er Bella. Modellerne Bella 9000 med alt i udstyr og Yanmar diesel og Bella 26 Fantino kan opleves i Fredericia, og det samme gælder "landsmanden" Flipper 640 ST.

Stingray med to nye modeller

- Fra Stingray har vi to nye modeller med, som også vises for første gang herhjemme. Det er Stingray 182 SC og 212 SC, som vi har taget en stribe hjem af, fordi vi er overbevist om, at de vil sælge godt. Det er to lækre dækbåde med mange siddepladser, forklarer Jacob Siim. 

Også Stingray 225 og 235, daycruisere i flot design, kan beses på standen, tilføjer han.

De sidste tre både, Jacob Siim fremhæver, er Danmarkspremieren Quicksilver 605 Sundeck, Quicksilver 755 Weekend med alt i udstyr (begge står på Quicksilver-standen) samt Chaparral 203 VRX, luksus jetbåd med targabøjle og perfekt til vandsport og fart.

- Vi kommer til Fredericia med det helt store opbud, fordi vi oplever en enormt positiv stemning i markedet netop nu. Vi glæder os til at skyde sæsonen i gang med et brag af en bådudstilling, slutter Jacob Siim.

Fredericia Boat Show finder sted den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på www.boatshow.dk
content-loader
content-loader
content-loader