minbaad.dk
torsdag 24. maj

Overvær interessante debatter på årets konference. Foto: Yacht Racing Forum

Mød nøglepersoner til Yacht Racing Forum 2017 i Aarhus

Sæt kurs mod Jyllands hovedstad 27.-28. november, når den førende konference indenfor sejlsportsbranchen løber af stablen på dansk grund.

Kort Nyt | 19-05-2017 08:31 | Af  Sara Sulkjær

Den danske og internationale sejlsportsbranche finder i slutningen af november 2017 til Aarhus og den internationale konference, Yacht Racing Forum.

Her har du ligeledes mulighed for at deltage og dermed få et indblik i de nyeste tendenser i sejlsportsverdenen. 

Debat og networking 

Med Maxcomm i spidsen samt Aarhus Kommune, Sport Event Denmark, Visit Aarhus og Sailing Aarhus som medværter vil konferencen byde på helt unikke muligheder for at debattere fremtiden for sejlsport samt networke med potentielle eller eksisterende samarbejdspartnere.

Det er første gang, at Aarhus er værtsby for Yacht Racing Forum, der senest er afholdt på Malta og i Geneve. 

Som Europæisk Kulturhovedstad 2017 en Aarhus dog en oplagt værtsby og i øvrigt verdenskendt som en af sejlsportens absolutte hovedstæder med værtsskabet for VM 2018 for alle olympiske sejlsportsklasser samt “mark of the course” ved 2018 Volvo Ocean Race.

Om Yacht Racing Forum 2017:

 Det er i 2017 tiende gang konferencen afholdes.

 Flere af de førende brands indenfor sejlsport har allerede booket en stand. Begrænset plads, så book din stand allerede nu.

 Yacht Racing Forum 2017 vil samle nøglepersoner indenfor sejlsportsmiljøet fra hele verden; eventkoordinatorer, sponsorer, sejlklubber, designere og producenter, topsejlere, forsikring og finansielle virksomheder, branchemedier og mange flere.

 Konferencen vil finde sted mandag 27. og tirsdag 28. november 2017 i Aarhus.

 Dag 1 har fokus på business og marketing samt design og teknologi.

 Dag 2 begynder med en debat med fokus på risikohåndtering og sikkerhed, og denne følges om eftermiddagen op af generelle emner, som har interesse for både sejlere, eventkoordinatorer, designere og sponsorer.

 Den traditionelle gallareception vil finde sted på det ikoniske Aarhus Rådhus og vil give rig mulighed for at møde sejlsportens nøglepersoner i behagelige omgivelser.

 Udkast til programmet er online og kan findes her.

 Præsidenten for World Sailing, Kim Andersen (tidl. KDY-formand), deltager som hovedtaler.

 Seahorse-journalisten Dobbs Davis deltager i debatten om design og teknologi, mens tidligere America’s Cup vinder og Whitbread-/Volvo Ocean Race-skipper, Dawn Riley, deltager i debatten med fokus på marketing og forretning. Flere deltagere/debattører offentliggøres løbende.

Tilmeld online

Yacht Racing Forum finder, som nævnt, sted i hjertet af Aarhus på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Du kan allerede nu booke dit værelse til en favorabel pris af 1295,00 kr. her

Ligeledes kan tilmeldingen til selve Yacht Racing Forum for 300 euro foretages her. De første 80 tilmeldte får “Early Bird” rabat og sparer derved 100 euro.

Den internationale konference indbyder i høj grad til networking. Foto: Yacht Racing Forum

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET