Gå til hoved-indhold
De norske sejlere passerede broen under stor mediebevågenhed. Foto: YouTubeKort Nyt
De norske sejlere passerede broen under stor mediebevågenhed. Foto: YouTube

Sejler, sådan får du opmærksomhed

Norske sejlere trækker overskrifter, efter at de stoppede hele cykelløbet Ladies Tour of Norway-feltet. Udbrydere og senere feltet måtte pænt vente bag bommen.

Af Sara Sulkjær |

En besætning på en større norsk sejlbåd har i weekenden fået mere medieopmærksomhed, end flere dygtige sejlere kan prale af efter en VM-medalje. 

Da cykelløbet Tour of Norway lørdag med blot fem kilometer til mål skulle passere klapbroen Værstebrua omkring Frederikstad i det sydøstlige Norge fik rytterne nemlig en ufrivillig pause. 

Er det en turist? 

Det skyldtes den norske sejlbåd, der skulle under broen. Noget, der bestemt ikke faldt i god jord hos hverken ryttere eller kommentatorer: 

- Her er der nogen, der ikke har talt sammen. Det er en klapbro. Er det en eller anden turist, som har bestilt en time for at komme op til Glomma (en fjord, red.).  Det må jo ikke ske, udbrød cykelkommentator Christian Paasche ifølge norsk TV 2.

Mens kommentatorer, TV-seere, feltet samt de fire udbrydere, der før episoden havde et forspring på 25 sekunder, altså blot kunne se undrende til, gik de norske sejlere under broen, og kunne fortsætte deres videre tursejlads i de norske farvande. 

Se video fra episoden på TV 2 her

Kilde: TV 2

content-loader
content-loader
content-loader