minbaad.dk
mandag 23. april

Haderslev Sejlforening bygger ny 130 meter lang bro

- Vores længste bro på 130 meter var efter 28 år ikke forsvarlig mere. Vi har nu selv bygget en helt ny bro med bedre layout og nye el-installationer, fortæller formand René Hornshøj.

Havne | 20-02-2017 11:22 | Af  Troels Lykke

Der er aktivitet i det sønderjyske. Det fortæller formand for Haderslelv Sejlforening, René Hornshøj til minbaad.dk:

- Vi i Haderslev sejlforening lever jo et hyggeligt liv helt inde i bunden af fjorden. Vi er en forening der laver stort set alt selv idet vi ikke for støtte fra kommunen eller lignende. ores længste bro 130 meter efter 28 år ikke var forsvarligt mere. Vi bestemte os for at lave en helt ny bro med et nyt og forbedret layout og op to date el-installationer. Vi har kun ved frivillighedens kraft og for egen lomme først demonteret den gamle bro og derefter genopbygget den nye bro, lyder det fra formanden.

Sydenergi støtter

Og han forklarer at den nye bro er stærk for der er ikke sparet på materialerne.

- Broen er i de bedste materialer så broen nu kan holde i mange år. Under processen med broen mente Sydenergi, at vores projekt var så fint og gennemført, at de valgte at støtte projektet med penge til de nye el og vandstandere på broen, resten har vi selv betalt, forklarer René Hornshøj.

Der er brugt over 1200 frivillige timer i arbejdet, der startede i november 2016, et arbejde der nuer ved at være ved vejs ende i Haderselv. 

- Vi er glade for at det stadig er muligt at få medlemmer til at hjælpe med det frivillige arbejde, siger formanden.

Der er indvielse af broen den 18. marts kl. 14.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET