Gå til hoved-indhold
Sådan ser Hallberg Rassy 64'eren ud med lys eg. Foto: PR-fotoKort Nyt
Sådan ser Hallberg Rassy 64'eren ud med lys eg. Foto: PR-foto

Hallberg-Rassy 64 satser på europæisk eg

Svenskerne går nye veje forud for verdens største bådudstilling boot til januar. Under dæk får værftets flagskib, Hallberg Rassy 64, et nyt udseende med lys europæisk eg.

Af Sara Sulkjær |

Den 64 fod lange Hallberg Rassy, der koster 27,3 millioner svenske kroner, bliver nu endnu lysere, når det svenske værft beklæder båden med lys europæisk eg: 

- Det er første gang, at Hallberg-Rassy viser sådan en indretning i Düsseldorf, forklarer Magnus Rassy, der står i spidsen for værftet.

Fald kontrolleres via knap

Det svenske værfts flagskib havde oprindeligt premiere på netop Boot i 2011, hvor Hallberg-Rassy-værftet dengang kunne bryste sig af at have den største båd på udstillingen. 

Det er den anerkendte designer Germán Frers, der står bag flagskibet. Et skib, der trods dets størrelse fint kan sejles af en familie på langtur, understreger værftet. 

Dog kan Hallberg-Rassy 64 ligeledes sejles singlehanded, da alle fald er ført tilbage til cockpittet, som er beskyttet for vind af en klassisk sprayhood. 

-Alle fald kontrolleres elektro-hydraulisk via en knap fra cockpittet. Kræfterne er så store på en 20 meter båd, derfor skal sådanne løsninger til for at en besætning med få personer om bord kan håndtere båden, forklarer Magnus Rassy her til morgen til minbaad.dk.

To nye modeller på Boot

Også Hallberg-Rassy 48 Mk II med teakindretning og de to helt nye modeller Hallberg-Rassy 44 og Hallberg-Rassy 340 med en klassisk indretning i mahogni finder vej til Düsseldorf. 

Desuden bliver det muligt at købe originale reservedele og tilbehør til Hallberg-Rassy-bådene, når værftet stiller op med en butik på Boot.

Hallberg-Rassy 64'eren kommer atter på Boot. Foto: PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader