Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Gummibådsholder sikrer nem opbevaring

Det er ingen sag at have gummibåden med på sommertur med de nye dinghy rings ombord. Ringene installeres let og kan bruges med håndkraft, fortæller Watski.

Af Sara Sulkjær |

Sejlerparret, der ihærdigt kæmper for at hive gummibåden på fordækket, kan nu være fortid.

De helt nye dinghy rings kommer således med en ny, innovativ løsning på de problemer, der hidtil er fulgt i kølvandet på de ellers praktiske gummibåde. 

Dermed er det nu ikke længere nødvendigt at have gummibåden på hverken fordæk, slæb eller sågar at pakke den sammen, når kursen sættes mod nye eventyr, da ringene er designet til oppustede gummibåde.

Ringene fås i flere modeller samt i varierende prisklasser. Se video øverst i artiklen samt tre dinghy rings fra Watski herunder: 

Dinghy Rings Slim

Disse ringe monteres under en smal platform på max 90 cm. Kan anvendes til gummibåde på op til 60 kg og med en påhængsmotor på max 6 hk. 

Køb Dinghy Rings Slim til 3.495,00 kr. hos Watski her.  

----------

Dinghy Rings Flex 

Slip for at hente værktøjet frem med Dinghy Rings Flex, der ikke kræver installation. Ringene kan ligeledes anvendes til gummibåde på max 60 kg. 

Dinghy Rings Flex kan købes til 3.495,00 kr. hos Watski her.  

----------

Dinghy Rings Bold 

Med en platform på mellem 110 og 300 cm er disse ringe optimale. Påhængsmotoren på højest 6 hk kan desuden beholdes påmonteret på gummibåden. 

Køb Dinghy Rings Bold til 6.950,00 kr. hos Watski her

content-loader
content-loader
content-loader