Gå til hoved-indhold
Tøjmærket Key West henter inspiration i det maritime miljø. Læs mere om disse nyheder i artiklen.Udstyr
Tøjmærket Key West henter inspiration i det maritime miljø. Læs mere om disse nyheder i artiklen.

Dametøj fra Key West til hverdag og fest

Hop i en flot kjole i weekenden og kast dig over Sabrina-nederdelen og den åndbare windbreaker i hverdagen. Key West viser 2017-nyheder til damerne.

Af Sara Sulkjær |

I den nye 2017-kollektion har Key West skabt en lækker kjole af 95% bomuld og 5% elastik. Den kan bruges til arbejde, byen eller blot en lun grillaften med venner og familie. 

Kjolen går lige over knæene og har en lille lynlås i ryggen. 

- Snittene på denne kjole er rene og har lækre røde detaljer, som går hånd i hånd med den originale Key West navy-farve, forklarer Key West i en pressemeddelelse. 

Kjolen giver dig rig mulighed for at køre et stilet og klassisk look. Er man mere til den sporty side, kan kjolen sammensættes med et par sneaks. Kjolen kan købes fra 449,00 kr.

Åndbar windbreaker 

Med det danske vejr er der dog ikke garanti for varme grillaftener og solrige sommerdage. Derfor kan en windbreaker være rar at have med på de hårde og blæsende sejlture. 

Windbreaker Christine og Annelie består begge af 100% strikket bomuld, en 4-vejs windstopper membran i høj kvalitet. Kvaliteten og materialet sikrer, at vind ikke slipper igennem, men at trøjen stadig er åndbar. 

Prisen ligger fra 949,00 – 999,00 kr. 

Nederdel giver lidt ekstra

En ny udgave af nederdelen Sabrina, som nu fås i striped navy/råhvid, er ligeledes en del af 2017-nyhederne. Nederdelen, som er lavet af nylon taslan, har normal fit, knappelukning og lommer i siderne. 

Denne nederdel kan med sit afslappede og feminine design give lidt et ekstra til dit outfit både i hverdagen og weekenderne. Nederdelen koster 499,00 kr. 

Se din nærmeste Key West-forhandler på www.keywest.dk eller ring på 39 18 42 88. 

content-loader
content-loader
content-loader