Gå til hoved-indhold
Se blandt andet denne Whaly 435 på Boat Show i hal D. Foto: Sara SulkjærSmåbåde
Se blandt andet denne Whaly 435 på Boat Show i hal D. Foto: Sara Sulkjær

Vedligeholdelsesfri plastbåd kan holde til det hele

De prisbillige Whaly-både i plastik er lige så holdbare som aluminiumsbådene. Nu er de i Danmark, hvor de udstilles på Fredericia Boat Show.

Af Sara Sulkjær |

Glasfiber og aluminium kan nu udskiftes med plastik. Whaly-bådene, som Pro-Safe er første danske importør af, har nemlig Danmarkspremiere på Boat Show i denne weekend.

Plastmaterialet betyder, at bådene er væsentlig billigere end aluminiumsbåde og ligeledes ikke kræver flere timers kærlig pleje.

- Det er typisk folk, som er på udkig efter en prisbillig og vedligeholdelsesfri båd, der vil købe Whaly-bådene, siger Kasper Hjort fra Pro-Safe og forklarer, at priserne på de ti almindelige Whaly-både går fra mellem 7.000,00 til lidt over 45.000,00 kroner. 

Kan ikke gå i stykker  

Sejlads på søer samt kanal- og fjordsejlads er optimale forhold for Whaly-bådene, der ligeledes kan anvendes til udlejning eller bruges af spejdere, da de er utrolig holdbare: 

- De kan ikke gå i stykker, hvis du går på grund eller eksempelvis påsejler en knækket bundgarnspæl, forklarer Jonas Jørgensen, ligeledes fra Pro-Safe. 

Bådene, som har været i Europa i nogle år, kan ses på Fredericia Boat Show, som åbnede i går.  

Køb denne Whaly 440 til 31.695,00 kr. med max 5 HK påhængsmotor. Foto: Sara Sulkjær

Den 350 kg tunge Whaly 500 kan købes fra 46.295,00 kr. Foto: Sara Sulkjær

content-loader
content-loader
content-loader