Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

PS Rigging bygger nu Drage-master for Southern Spars

PS Rigging overtager produktionen af Southern Spars' Drage master til hele verden. Det sker efter Southern Spars lukker værksted i Rødekro.

Af Troels Lykke |

Europa-salgskontoret for masteproducent til sejlbåde, Southern Spars, flytter fra Rødekro til Sønderborg og outsourcer samtidig deres værksted til et team af hidtidige medarbejdere, Per Meyhoff-Nissen og Svend Eskildsen.

De to etablerer selskabet PS Rigging, der bliver et af de første selskaber på den nye industrihavn ved det gamle Enstedværk, skriver JydskeVestkysten.

Makkerparret bag PS Rigging, Per Meyhoff-Nissen og Svend Eskildsen, har kendt hinanden som gode kolleger og et stærkt team, først fra tiden som Nordic Mast og siden hos Southern Spars. 

Det nye Aabenraa-selskab har er indgået en eksklusiv kontrakt med Southern Spars om montering af deres masteproduktion og reparation i hele Europa. PS Rigging overtager samtidig produktionen af Southern Spars' Drage master til hele verden. Der bliver foreløbig tre ansatte.

Værkstedet og produktion etableres på den gamle havnekaj ved det tidligere kraftværk, Enstedværket, i Aabenraa. Her får man blandt andet egen anløbskaj og monteringsplads, hvilket er en stor fordel i hverdagen.

Det tidligere Nordic Mast flytter fra Rødekro til Alsion i Sønderborg, oplyses det i en pressemeddelelse, skriver JydskeVestkysten.

Southern Spars direktør: Produktion af master strømlines

Europadirektør for Southern Spars, Torben W. Jacobsen, har lukket værksted og afdeling i Rødekro og flyttet til salgskontor Alsion i Sønderborg.

Han forklarer til Lokalavisen i Sønderborg:

- Produktionen af de store master strømlines på vore produktionssteder i New Zealand, Sydafrika og Sri Lanka. I Europa vil forskellige partnere forestå montering og reparationer af vore master med det nystiftede selskab PS Rigging som den absolut foretrukne og i øvrigt meget erfarne partner," forklarer direktøren.

content-loader
content-loader
content-loader