Gå til hoved-indhold
De aktive J/70 sejlere i KDY lade sig ikke skræmme af vinteren. Foto: KDY.Kapsejlads
De aktive J/70 sejlere i KDY lade sig ikke skræmme af vinteren. Foto: KDY.

Deltag i vinterkapsejlads for små sportsbåde

KDY og Hellerup Sejlklub samarbejder i år om vinterkapsejlads for små sportsbåde. Korte intense sejladser sejles ud for Charlottenlund Fort.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Sidste vinter havde Kongelige Dansk Sejlklub og Hellerup Sejlklub samarbejde omkring vintertræning i J/70 ud for Charlottenlund Fort mellem Hellerup og Skovshoved Havn. Arrangementet fik så positiv en medfart, at KDY i år har valgt at invitere til vinterkapsejlads.

Vinterkapsejladserne sejles fire søndage i november og fire søndage mellem uge 7 og påsken 2018. Første start er kl. 11 med fast baneleder og frivillige hjælpere.

Vinterkapsejlads for små sportsbåde

KDY har kigget Spækhuggernes onsdags match format i Svanemøllekredsen over skulderen, og giver denne vinter de små sportsbåde som J/70, CB66 og Melges24 muligheden for at sejle 3-4 små kapsejladser om søndagen.

Sejladserne bliver korte op-ned baner af 20 minutters varighed. Der bliver høj intensitet, som vi kender det fra Sejlsportsligaen, hvorved sejladserne kan bruges som træning til den kommende ligasæson.

Live skippermøde

- J/70, CB66 og Melges24 er i første omgang de bådklasser som er inviteret, men hvis interessen er der for at udvide, så er det meget muligt, siger stævnearrangør,  Ingeborg Gayle Nielsen fra KDY.

Ingeborg Nielsen er glad for at se svenske J/70 også finder vej til Svanemøllebugten for at være med. Også KDY's og HS's både er tilmeldt.

Der vil kun være skippermøde den 5/11 kl. 10, men for at gøre det muligt at byde alle sejlerne velkomne, sendes skippermødet LIVE på facebook i gruppen Øresunds J/70 forum.

Tilmelding til vinterkapsejlads her.

Sejladserne sejles på en op-ned bane og har en varighed af 20 minutter. Foto: KDY.

content-loader
content-loader
content-loader