minbaad.dk
onsdag 23. maj

Der var stadig smil på læberne hos sejlerne efter en lang og kold dag på vandet. Fra Venstre: Nikolai Tiedemann, Maria Ravn, Julie Skovbo, Marisa Roch og Sophus Jarvig. Foto: Rune Cramer.

Europajolle lejr i Kaløvig arrangeret af sejlerne selv

I weekenden var der træningslejr for europajoller i Kaløvig Bådelaug. Sejlerne havde selv arrangeret lejren, hvor der blandt andet blev fokuseret på opkrydset og sejl set-up.

Kort Nyt | 26-11-2017 18:58 | Af  Maria Ravn Jürgensen

Otte europajoller fra hele Jylland og én fra Tyskland trodsede i weekenden, 25. - 26. november kulden, og tog på træningslejr i Kaløvig Bådelaug.

Hele weekenden var arrangeret af sejlerne, som selv stod for indkøb af mad, dog med hjælp fra forældre til selve madlavningen, så maden var klar når de sultne og kolde sejlere kom ind til frokost.

Fokus på sejl set-up og opkryds

De to kompetente trænere var Stig Steinfurth og Finn 'Beton' Jensen, som hele weekenden lærte fra sig, og sørgede for at de motiverede sejlere fik erfaring med hjem i baggagen.

Lørdag bød på 4-7 m/s, hvor fokus var på starter og sejl set-up. Til de-briefing blev der gennemgået video fra dagens træning, og aftenen blev afsluttet med aftensmad og hygge.

Søndag var der 6-7 m/s, hvor der blev trænet placering på opkryds, og at slå på de rigtige vindskift.

Lille flok sejlere

- Noget af det fede på lejren var den intensive træning. Vi var en lille flok motiverede sejlere, som alle gjorde vores bedste rundt på de korte intensive baner, siger Rune Cramer, som var taget den lange vej fra Sunds i Midtjylland til Kaløvig for at deltage i træningen.

Træningslejren var den sidste træning i år og næste store træningslejr er ICE Camp i Kaløvig, 24. - 25. februar 2018.

Sejlerne lod sig ikke skræmme af det kolde vejr. Foto: Stig Steinfurth.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET