Gå til hoved-indhold
Test
Test
Test
Test

Mest læste test i år var af danske Black Marlin

BådNyt og Minbaad.dk testede 31 fods trimaran på Sydfyn i juni, hvor designer og bådebygger af båden, Jan Andersen var om bord. Topfart var 17,7. Mere end 20.000 har læst testen.

Af Troels Lykke |

Vi har her kurs mod Skarø Rev. Båden stikker 2,1 meter, den er bygget af Jan Andersen fra Vision Boats. Den koster sejlklar fra 2,15 mio. kroner. Foto og video: Troels Lykke

Pludselig gik den 1460 kilo lette trimaran fra 8 til 17,7 knob, da vi fandt det rigtige spor med storsejl og code zero oppe. Foto: Jan Andersen

Jan Andersen kører storskøde, mens Troels Lykke styrer båden på Sydfyn. - Du finder ingen dansk trimaran, der har så meget plads, er så let og kan sejle så stærkt som Black Marlin, siger Jan Andersen. Læs testen i BådNyt hertil sommer.

Iker Martinez-sagen med Nacra 17 snyd: Sejlsportens omdømme er på spil

"Vi bliver nødt til at slå hårdt ned og sikre, at det ikke betaler sig at snyde," fastslår Dansk Sejlunions formand, Line Market, i en kommentar til Iker Martinez-sagen. Den spanske sejler blev ved sidste års VM i Aarhus afsløret i at stille op med en båd, hvor der var snydt med sværdkisten.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites