Gå til hoved-indhold
Test
Test
Test
Test

Mest læste test i år var af danske Black Marlin

BådNyt og Minbaad.dk testede 31 fods trimaran på Sydfyn i juni, hvor designer og bådebygger af båden, Jan Andersen var om bord. Topfart var 17,7. Mere end 20.000 har læst testen.

Af Troels Lykke |

Vi har her kurs mod Skarø Rev. Båden stikker 2,1 meter, den er bygget af Jan Andersen fra Vision Boats. Den koster sejlklar fra 2,15 mio. kroner. Foto og video: Troels Lykke

Pludselig gik den 1460 kilo lette trimaran fra 8 til 17,7 knob, da vi fandt det rigtige spor med storsejl og code zero oppe. Foto: Jan Andersen

Jan Andersen kører storskøde, mens Troels Lykke styrer båden på Sydfyn. - Du finder ingen dansk trimaran, der har så meget plads, er så let og kan sejle så stærkt som Black Marlin, siger Jan Andersen. Læs testen i BådNyt hertil sommer.

Rindom udbygger sin EM-føring: - Jeg laver gode starter og har meget fart

Den suveræne dansker fortsætter sin dominans ved mesterskabet, hvor det mentale har stor betydning. Det fortæller den tilfredse sejler til Minbaad.dk. Anna Munch holder fast i top-10.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Casper mod Skagerrak - DR-dokumentar går bag om surferens imponerede rekord

18 timer og 30 minutter brugte SUP-verdensmesteren i 2018 på at krydse farvandet mellem Danmark og Norge. En imponerende bedrift, der kræver mental såvel som fysisk forberedelse. Danmarks Radio var med på sidelinjen før, under og efter rekordsejladsen.

Links til andre sites