minbaad.dk
søndag 24. juni

Anne-Marie Rindom kæmpede hårdt ved VM, men måtte alligevel nøjes med en 21. plads. Foto: Anne-Marie Rindom / Facebook

Skuffet Rindom bliver nr. 21 til VM

De svære og lette vindforhold passede bestemt ikke Anne-Marie Rindom, der slutter på en ærgerlig 21. plads ved VM. Laser Radial-sejleren havde ellers satset på top-10.

Kapsejlads | 29-08-2017 16:43 | Af  Sara Sulkjær

Det var en ærgerlig Anne-Marie Rindom, der søndag måtte se målet om en top-10-placering til årets VM i Laser Radial endegyldigt forsvinde i horisonten. 

Efter en uge, hvor ikke meget var gået sejlerens vej i de lette vindforhold, der prægede farvandet ud for Medemblik i Holland, måtte Rindom sande, at dette VM bare ikke blev mesterskabet, hvor hun skulle forsvare guld- og bronzemedaljen fra VM i 2015 og 2016. 

- Det er hårdt, når det kikser til årets vigtigste stævne, og jeg er meget skuffet, skrev en ærlig Rindom da også efter finalesejladserne på Facebook

Skal op på hesten igen

Bronzevinderen fra OL i Rio lå ellers på en 11. plads onsdag, men herfra gik det tilbage for sejleren, der til sidst måtte se Marit Bouwmeester gentage succesen fra OL, da hun kunne stille sig øverst på podiet ved medaljeoverrækkelsen. 

Der skal dog mere til at slå den efterhånden erfarne dansker ud, og Rindom er derfor klar til atter at give den gas på vandet:  

- Jeg skal op på hesten igen, for der kommer altid et nyt stævne, og jeg har lært en masse, som jeg tager med mig videre. Efter en god evaluering fortsætter træningen mod fremtidens mål, understreger sejleren. 

Munch blev nr. 50

Også Anna Munch og Laura Kragh sejlede med ved VM, der var de unge pigers første større mesterskab i Laser-jollen. Her sluttede Munch på en 50. plads i guldfeltet, mens Laura Kragh blev nr. 43 i sølvfeltet. 

Det næste store mål for Laser-sejlerne er EM, der sejles i Barcelona fra 1. til 8. oktober.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET