Gå til hoved-indhold
Fra venstre ses Peter Westfal, Steen Kjølhede og Jørn Nissen. PR-fotoUdstyr
Fra venstre ses Peter Westfal, Steen Kjølhede og Jørn Nissen. PR-foto

FurlerBoom i Vejle får generationsskifte - Kjølhede sælger

Fra 1. november 2017 overtager Jørn Nissen og Peter Westfal en stor del af FurlerBoom efter Steen Kjølhede. FurlerBoom leverer bomme til både mellem 38 og 68 fod.

Af Troels Lykke |

FurlerBoom ApS med ejer Steen Kjølhede har eksisteret i 19 år. Firmaet har produceret rullebomme i glasfiber eller kulfiber.

Efterspørgslen har været stødt stigende, men specielt gennem de seneste 5 år har vi haft god vækst, hvilket i år er blevet belønnet med bl.a. Børsens gazellepris.

Det fortæller FurlerBoom til pressen.

FurlerBoom leverer bomme til både i størrelsen mellem 38 og 68 fod. Vi har kunder blandt de største værfter i Europa, samt private, som enten udruster en nybygget båd eller blot opgraderer.

Nissen og Westfal overtager

Fra den 1. november 2017 overtager Jørn Nissen og Peter Westfal en stor del af selskabet med henblik på at udvide kapaciteten, så vi kan møde den stadigt stigende efterspørgsel.

FurlerBoom A/S flytter i nye og større lokaler fra den 01.01.2018 i Hedensted, nord for Vejle.

Steen Kjølhede vil fortsat være en vigtig del af virksomheden, hvor han nu indtræder i FurlerBoom A/S nye bestyrelse.

”Det er det helt rigtige tidspunkt for et generationsskifte. Efterspørgslen bliver ved med at stige og for, at vi kan sikre et fremtidig leveringsgrundlag, så er det rigtigt godt, at Jørn og Peter er kommet på banen.”

Nissen bliver direktør

Jørn Nissen bliver direktør for selskabet. Han er i sin tid uddannet maskinarbejder, hvorefter han igennem 20 år stod for salg af tekniske produkter. De seneste år har Jørn investeret i diverse virksomheder, samt stået for ledelsen af et stort ejendomsselskab.

Jørn blev første gang introduceret til FurlerBoom, da han og hustruen søgte en æstetisk, smart og funktionel rig løsning til deres X-50’er. Valget faldt naturligvis på en af vores rullebomme. 

Jørn Nissen har sejlet hele sit liv, hvilket har affødt en stor interesse for godt sejlergrej. Jørn vil være en vigtig del af den daglige drift og administration. Jørn ser frem til at komme i gang med dette nye kapitel af sit virke.

Westfal skal stå for produktion

Peter Westfal kommer fra en stilling som sælger hos North Sails. Han har tidligere haft samme stilling hos både Elvstrøm Sails og Nordic Mast, så Peter kommer med 20 års professionel erfaring omkring sejl og rig, ud over den praktiske han har fra timerne på vandet, siden han som barn satte sig i en optimistjolle.

Peter får ansvaret for salg og produktionsplanlægning, men vil, ligesom Jørn, også være en aktiv del af værkstedet.

Peter Westfal:

”Vi er virkelig glade og spændte over denne mulighed for os at købe os ind i en så sund og velfungerende virksomhed, der har kæmpe potentiale. Vi glæder os begge over, at Steen fortsat vil være en del af hverdagen, så vi kan trække på hans enorme viden og erfaring.”

Ny V-formet bom

De eksisterende modeller vil fortsat være på hylderne, men vi vil benytte lejligheden til at introducere en ny mere V-formet version af den populære rullebom, der har et lidt mere sporty udtryk. Den nye model vil blive lanceret med den helt nye X-4.9              

content-loader
content-loader
content-loader