Gå til hoved-indhold
Det var i Aalborg at båden brændte. Den ser helt totaltskadet ud. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Det var i Aalborg ved Oliehavnen at båden brændte og blev lagt til kaj. Den ser helt totaltskadet ud. Foto: Troels Lykke

Sejlbåd brændte i Aalborg - familie forsøgte selv at slukke

En familie på to voksne og to børn måtte tirsdag eftermiddag skynde sig at lægge til kaj i Aalborg, fordi der opstod brand på båden. Manden sendte kone og børn i en gummibåd.

Af Troels Lykke |

Familien fra Vestjylland var på vej mod Aalborg, hvor de skulle gøre et stop, da der pludselig kom røg op fra båden. Årsagen til branden er ukendt.

De forsøgte at slukke branden med et brandtæppe, men det mislykkedes, skriver Nordjyske.dk (se foto af båden)

Manden sendte derfor kone og børn ned i en gummibåd, der er spændt efter sejlbåden, og han sejlede derefter til nærmeste kaj i oliehavnen i Aalborg, fortæller indsatsleder Jakob Schmidt, Nordjyllands Beredskab.

Her stod Nordjyllands Beredskab klar til at slukke branden, men der var allerede sket store skader på båden, fortæller indsatslederen.

Kilde. Nordjyske

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites