Gå til hoved-indhold
Det tyder på, at nordmanden har sejlet i retningen af sin hytte, men uheldigvis har manøvreret forkert i mørket og har ramt klipperne, er meldingen fra politiet. Arkivfoto: Troels LykkeKort Nyt
Det tyder på, at nordmanden har sejlet i retningen af sin hytte, men uheldigvis har manøvreret forkert i mørket og har ramt klipperne, er meldingen fra politiet. Arkivfoto: Troels Lykke

Dårlig sigtbarhed på vandscooter kostede livet for norsk OL-guldvinder

Skiløber Vibeke Skofterud, 38, mistede livet ved at forulykke på sin vandscooter, og hun døde efter alt at dømme omgående af de skader, hun pådrog sig.

Af Troels Lykke |

Det var en ulykke på en vandscooter i Oslofjorden. Sådan lyder de foreløbige resultater fra obduktionen af OL-guldvinderen. Det skriver TV2 Norge, fortæller EB.dk

- I rapporten fremgår det, at den afdøde havde skader i hovedet og på overkroppen. Det antages, at døden indtraf omgående, siger politiadvokat Unni Guldberg, Agder politikreds, til avisen.

Kofterud blev søndag formiddag fundet død på øen St. Helena ved Arendal, mens hendes vandscooter blev fundet i en nærliggende bugt.

Dårlig sigtbarhed

Den tidligere langrends-løber var blevet meldt savnet af sin kæreste om natten, efter at hun ikke var kommet hjem fra en koncert.

En endegyldige rapport fra obduktionen ventes først at være klar om nogle uger, og her vil detaljerne, der er beskrevet i den første udgave, være mere uddybet.

Indtil videre er formodningen, at den dårlige sigtbarhed i mørket kostede Skofterud livet.

- Det tyder på, at hun har sejlet i retningen af sin hytte, men uheldigvis har manøvreret forkert i mørket og har ramt klipperne, er meldingen fra politiet.

Kilde. eb.dk
content-loader
content-loader
content-loader