Gå til hoved-indhold
Udstyr
Palby Marine's 1852-serie dækker alt fra presenninger til olie til poleringsklude. Foto: Palby Marine.

Forkæl båden med garage og presenningstativ

Palby Marine præsenterer nye efterårsvarer, så båden blandt andet kan stå i tørvejr i en bådgarage. Der lokkes også med robuste presenningstativer til båd med eller uden mast.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Palby Marine har netop præsenteret deres nyeste efterårsvarer. Blandt andet et presenningstativ til båd med og uden mast, samt en bådgarage.

Robuste stativer

De nye 1852 presenningstativer kommer i to varianter, et til både med mast og et til både uden mast.

- Fælles for alle stativerne er kvaliteten og de robuste aluminiumsmaterialer de er lavet i, skriver Christian Rosenkvist fra Palby i en pressemeddelse.

- Systemet er utroligt fleksibelt og nemt at montere. Septrene monteres i eksisterende fødder, så der er ikke behov for udliggere på stativerne. Samlebeslag, t-stykkerne og stænger er justerbare, hvilket gør at du kan tilpasse stativet til lige præcis din båd. Når stativet er samlet og presenningen rulles ud over, vil du opleve hvor fantastisk det er at have et ordentligt stativ til din presenning, fortæller han.

Presenningstativet til både uden mast fås i fire størrelser, og koster fra 4399 kroner. 

Presenningstativet til både med mast fås også i fire størrelser og koster fra 3279 kroner.

Derudover kan købes diverse tilbehør til presenningstativet.

Flytbar garage til båd

Fra Palby fås nu også en flytbar båd- eller bilgarage. Presenningen er en kraftig PE presenning, og vejer 260 gram per kvadratmeter. Garagen fås i tre forskellige størrelser, og koster fra 2999 kroner og op til 12499 kroner.

Læs mere om nyhederne her.

Illustrationen viser presenningstativ til båd uden mast. Ved båd med mast bruges bommen som overligger fra masten og agterud. Illustration: Palby Marine.

Bådgaragen fra Palby Marine kan også bruges til opbevaring af biler. Foto: Palby Marine.

Presenningstativet til båd uden mast fra Palby. Foto: Palby Marine.

content-loader
content-loader
content-loader