Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Jørgen Flodgaard, partner i DLA Piper, er glad for at advokatvirksomheden engagerede sig i fly by i Aarhus. Foto: DLA Piper.

Advokatvirksomhed var sponsor for succesfuld fly by i Aarhus

Den lokale og globale advokatvirksomhed, DLA Piper, var fly by-sponsor, da VOR-bådene rundede ud for Dokk1. Dagen var en stor succes, hvor op mod 20.000 mennesker var samlet i Aarhus havn.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Der var stor spænding på havnen i Aarhus, da man ventede på de første VOR både. Det var der også oppe på 3. sal i Dokk1, hvor DLA Piper har til huse.

Globalt og lokalt

DLA Piper havde valgt at være sponsor for den verdensomspændende sejlads, da det ligger godt i tråd med virksomhedens profil:

- Vi er en global advokatvirksomhed, der er forankret i det lokale her midt i hjertet af Aarhus. Det var derfor helt naturligt at indgå samarbejde med Volvo Ocean Race om fly by i Aarhus, fortæller Jørgen Flodgaard, partner i DLA Piper.

- Fællestrækkene ligger blandt andet i det globale aspekt og samarbejdet på tværs af landegrænser forenet med lokal tilstedeværelse, fortæller Jørgen Flodgaard.

Glad for samarbejdet

Det er første gang i løbets 44-årige historie, at bådene kom så tæt på land, da de syv både var helt inde i inderhavnen for at foretage en mærkerunding lige ud for Dokk1.

- Fra vores kontor har vi en helt unik udsigt over Aarhus Havn, og vi kunne derfor opleve begivenheden fra første parket sammen med blandt andre sejlerne Line Just Emsvang og Joa Storebjerg, der gav vores inviterede gæster et spændende indblik i og insider viden om sejladsen, afslutter Jørgen Flodgaard, der er glad for, at DLA Piper valgte at engagere sig i en af de største begivenheder indenfor sejlsport.

content-loader
content-loader
content-loader