Gå til hoved-indhold
Motorer
Motorer
Motorer
Motorer

Ny Volvo Penta Easy Connect app gør det lettere at hente data

Få data til mobil eller tablet. Ny app er gratis og kobles hurtigt på Volvo Penta-motor. Appen kan bl.a. give historiske, vigtige data til dit værksted, men den logger også din tur.

Af Troels Lykke |

Volvo Penta Easy Connect er en app som kan hente data ud fra motoren, og lagrer det på din mobil, eller kortplotter. 

Appen er gratis, men systemet kræver en bluetooth-sender som kobles på motoren. Monteringen let og er bare at sætte i kontakt. For et værksted tager det kun sekunder. Bluetooth-sender vil koste cirka 2900 kroner. 

Med den nye Volvo Penta App kan du ud over olietryk og temperaturer og andet se meget vigtigere ting, nemlig give motorens historik og data til værkstedet.

Noget de har brug for ved fejlsøgning. Appen fortæller også om motorens modeltype, produktionsår, noget som gør det lettere når der skal findes de rigtige reservedele.

Fungerer også som logbog

Appen vil generere en logbog. Du vil kunne gå tilbage til tidligere turer, og se hvor du har været med båden.

Appen bruger mobilen, eller kortplotterens GPS for at spore turene. Disse bliver tegnet ned i et enkelt kort. Appen har bare kontakt med motoren når du er om bord, men husker dataen. 

Volvo Penta Easy Connect kan bruges på dieselmotorer helt tilbage til 2003, dengang Electronic Vessel Control (EVC) ble indført. For benzin fungerer det tilbage til 2006. 

Se hvor du har sejlet henne med din nye app.

content-loader
content-loader
content-loader