Gå til hoved-indhold
Test
Test
Test
Test

Bavaria-bådene har udviklet sig markant viser test - fx Bavaria 45

Se længere test af den tyske båd, der har ekstremt meget plads af en 45 fods båd at være. Den fås i tre udgaver, forklarer den danske importør Dansk Marine Center i Aarhus.

Af Troels Lykke |

- Med den nye C-serie har Bavaria skabt en ny standard på serieproducerede sejlbåde – en standard der kun var forbeholdt superyachts, forklarer Bavaria-importør Jens Meyer, ejer af Dansk Marine Center.

Sejlbådene tegnes nu af italienske Cossutti Yacht Design.

Tre udgaver: Holiday, Style og Ambition

C45 og C50 findes i tre grundudgaver; Holiday, Style og Ambition. Holiday er først og fremmest tiltænkt som en charterbåd.

Style er den luksuriøst udstyrede version for den almindelige tursejler, og Ambition er for den, der gerne vil lidt mere og har en højere mast, lidt mere sejl og mulighed for en lidt dybere køl på den 14 meter lange båd, der har en køl, der stikker fra 1,75 og helt op til 2,6 meter, alt efter ønske. Sejlene er fra danske Elvstrøm Sails.

10 indretningsvarianter 

Den mindste model i serien C45 kan konfigureres i 10 forskellige indretningsvarianter med 3 – 5 kahytter og en "garage" for en gummibåd, hvis man ønsker dette.

- Med et areal tæt på 60 m3 giver C45 god plads til den store familie eller parret, der lejlighedsvis skal have gæster med på tur, forklarer Jens Meyer.

Bådens teknik er helt up-to-date – bl.a. styres en lang række af bådens funktioner via det nye Navi-up betjeningspanel. Udover dette har båden en lang række funktioner, der gør hverdagens sejlads nem og bekvem.

Bavaria C45

Længde13,98

Bredde4,49

Vægt        11.935 kg

Dybdegang (min/max)1,75/2,60

MotorfabrikantYanmar 4JH57 HK57

Brændstoftank250

Vandtank600

Antal kahytter/sovepladser3/6

Byttebåd muligJa

BeliggenhedAb værft / Ny båd

Pris ab værft1,875 mio. kr.

Forhandler www.danskmarinecenter.dk, Risskov

Minbaad.dk var om bord på Bavaria C45 i januar på boot-udstilling i januar i år. Bemærk hynderne i cockpittet. Foto: Troels Lykke

Med en bredde på 4,49 er der rigelig plads i båden. Foto: Troels Lykke

I forkahytten er der også fin udsigt. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader