Gå til hoved-indhold
Krydstogtskibet stikker 7,92 meter. Foto: YachtworldStore både
Krydstogtskibet stikker 7,92 meter. Foto: Yachtworld

Tag på dit eget cruise - krydstogtskib til salg for 1,5 mia.

Det er det flotte Rhapsody of the Seas, der nu sælges gennem Yachtworld. For knap halvanden milliard kroner kan skibet blive dit.

Af Sara Sulkjær |

2.417. Så mange kan være ombord på det 279 meter lange krydstogtskib Rhapsody of the Seas, der netop nu er til salg i Italien. Passagerne, eller gæsterne og vennerne om man vil, kan fordeles på 1020 kabiner, skriver Yachtworld i sin salgsannonce

Selvom skibet, der er fra 1997, har rundet de 20 år, fremstår det endnu velholdt. Det skyldes ikke mindst den større renovering, som Rhapsody of the Seas i 2012 gennemgik.

Kun kvalificerede købere får information

Det har betydet fine oplevelser til skibets passagerer, der har nydt den særegne og personlige stil, der kendetegner Royal Caribbean's Vision-klasse, som Rhapsody of the Seas ligeledes er en del af. 

At skibet er eksklusivt understreges desuden at de få oplysninger, der gives i annoncen. Kun såkaldte kvalificerede købere kan få adgang til information om skibet. Vil du så langt, må du derfor vurderes at være i stand til at betale de 1.419.082.126 kroner, som krydstogtskibet koster. 

På Wikipedia fortælles det dog, at skibet blandt andet har to swimmingpools, seks barer og en klatrevæg. Også i denne video er det muligt at skabe sig et indtryk af charterskibet:

 

<iframe width="600" height="423" src="https://www.youtube.com/embed/jSMmr38MBz8" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader