Gå til hoved-indhold
Malö Yachts M49 har en længe på 16 meter samt en bredde på 4.47 m. PR-foto.Kort Nyt
Malö Yachts M49 har en længe på 16 meter samt en bredde på 4.47 m. PR-foto.

M49 bliver første båd i den nye generation af Malö Yachts

Malö Yachts M49 er en langdistance-sejlbåd på 16 meter, som både kan sejles alene, men også indbyder til en større besætning i det store cockpit.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Malö Yachts M49 er en ægte langdistance-sejlbåd, der med større ydeevne og stabilitet på grund af nye elementer i designet er behagelig.

Den nye skrogform og den høje ballast på kølen giver større stabilitet på alle punkter under sejlads, og det nye, bredere skrog giver mere komfort, når der sejles i oprørt hav.

Det fortæller Malö Yachts til pressen.

Bredere design

Skroget og hækken er lidt bredere end på de tidligere modeller, dette giver mere plads i salonerne og på dækket. Over dæk tilbydes nu et stort cockpit udstyret med targabøjle og et forenklet rigsystem, hvor alt tovværk er ført tilbage til cockpittet.

Dette giver mulighed for lettere at kunne sejle båden selv, eller nyde den ekstra store plads i cockpittet til en større besætning.

Under dæk giver det bredere skrog plads til større saloner med øget komfort og funktionalitet. Øget lys i saloner fra skylights i dækket er med til at øge oplevelsen af den ekstra rummelighed.

Klassisk stil

Den ekstra bredde giver også ekstra plads i teknikrummet til tekniske installationer som generator, water maker med mere. Der er plads til gummibåd og gangbro, som kan komme ind fra hækken agter.

Flere forskellige layouts er tilgængelig, båden kan også bygges efter kundens egne specifikationer.

M49 vil vedblive med at være tro mod Malö's klassiske stil samt byggekvaliteten, som kendetegner en cruising yacht.

Mere info om Malö Yachts M49 kan findes hos værftet eller deres nye agent i Danmark, KMC Boats v/Ebbe Borg.

Indretningen i M49. PR-foto.

content-loader
content-loader
content-loader