Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Guld til team Stormen, sølv til Team Larsø og bronze til team Cille. Foto: Peter Dan Petersen.

Team Stormen er danmarksmestre i fladfisk for tredje år i træk

Team Stormen vinder DM i fladfisk for tredje gang i træk. Vanskelige forhold betød at der kun blev fanget en fjerdel af hvad der normalt fanges til stævnet i Onsevig Havn.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Under meget vanskelige forhold lykkedes det for tredje år i træk Team Stormen at vinde DM i fladfisk, og markerede sig dermed som Danmarks pt. bedste lystfisker team.

Teamet der er hjemhørende i Charlottenlund består af skipper Nichlas Iversen, John Iversen og Paw Meinertsen. Holdet vandt blandt de 155 tilmeldte både og 420 lystfiskere ved dette års DM i fladfisk fra Onsevig Havn på Lolland.

En fjerdel fangst

Vejrforholdene gjorde at fiskeriet blev aflyst om lørdagen men igangsat om søndagen, hvor morgenen bød på frisk vind og store bølger i Langelandsbæltet, hvilket betød at fiskene "gravede" sig ned.

Der blev kun fanget en fjerdel af, hvad der normalt fanges under stævnet, men det lykkedes Team Storme at fange pæne fisk i alle fire fladfiskearter pighvar, ising, skrubbe og rødspætte og dermed løb de i overlegen stil med førstepladsen for tredje gang i træk.

Største fiskestævne

Sølv gik til Team Larsø fra Sandved/Ringsted med skipper Jan Larsen, Rasmus Nielsen og Søren Vesth.

Team Cille fra Kalundborg vandt bronze med Søren Seneca, Torben Andersen og Thomas Bøge Nielsen.

Søren Seneca vandt guld i individuel danmarksmester, hvor sølv gik til Kurt Jensen og bronze til Morten Pedersen.

I junior-klassen vandt Rose Hansen guld, Mads Jespersen sølv og bronze gik til Rasmus Almbjørn.

Det var det 9. DM i fladfisk der blev afholdt fra Onsevig og er det største fiskestævne i de indre danske farvande. Bådene kommer fra hele Danmark, og i år deltog både fra 86 forskellige postnumre.

content-loader
content-loader
content-loader